ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΙΕΛΗ - "Ήξερα ότι θα μείνω χρόνια εδώ" (Βίντεο)

Close
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΙΕΛΗ - "Ήξερα ότι θα μείνω χρόνια εδώ" (Βίντεο)

Ο Βαλεντίνος Σιέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή μας "Στην Κερκίδα" στο Digital TV. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός μίλησε στον Πάνο Λάρκο από τη Νότια Κορέα για την εμπειρία του στην μακρινή χώρα, το πρωτάθλημα στην Κύπρο, την Εθνική αλλά και το μέλλον. 

Μεταξύ άλλων είπε:

“Ξεκινάει το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο. Τα δύσκολα πέρασαν και τώρα αρχίζουν τα παιχνίδια” 

“Όταν ήρθα εδώ κατάλαβα ότι θα μείνω. Το πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου και ο λαός είναι πολύ φιλικός. Είμαι πολύ χαρούμενος” 

“Υπέγραψα χωρίς να το σκεφτώ. Δεν το είπα καν στην γυναίκα μου. Ήταν μία δύσκολη στιγμή γιατί είχαμε κλειστό τον γάμο μας. Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά δεν το σκέφτηκα καν, ήμουν πολύ θετικός” 

“Έφυγα πικραμένος από την Κύπρο γιατί τότε η ΑΕΛ ήταν πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Δεν είμαι σίγουρος αν θα κερδίζαμε το πρωτάθλημα αλλά θα ήμασταν κοντά. Ο κάθε παίκτης όμως βλέπει το μέλλον του και για μένα ήταν σωστό να αποχωρήσω” 

“Ήταν ένας από τους λόγους το οικονομικό αλλά δεν ήταν ο μόνος λόγος. Έψαξα να δω το επίπεδο του πρωταθλήματος. Είναι ψηλό το επίπεδο” 

“Είδα live την γέννηση του γιου μου από το κινητό. Θέλω να τους ευχαριστήσω τους ανθρώπους που το έκαναν αυτό” 

δφασ3ρ

“Ο Πρόεδρος της ομάδας μας είναι από τους πλουσιότερους της Κορέας. Είναι Πρόεδρος και της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Έχει ανέβει επίπεδο η ομάδα. Στόχος της ομάδας είναι τα επόμενα 2-3 χρόνια να είμαστε στην πρώτη κατηγορία” 

“Μπορώ να συνεννοηθώ στα κορεάτικα στην έξω ζωή μου. Μας έχουν μεταφραστή για την έξω ζωή. Στην ομάδα έχουν άλλο. Η ζωή μας έγινε πολύ πιο εύκολη” 

“Με την Γκουσάν έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν” 

“Σκέφτομαι να επιστρέψω στην Κύπρο αλλά όχι στο άμεσο μέλλον. Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να αλλάξουν. Το βλέπω θετικά” 

Για την Εθνική ομάδα και τον Κωστένογλου… 

“Δεν θα πω ότι αδικήθηκα γιατί αυτό είναι έλλειψη σεβασμού προς τους συμπαίκτες μου. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν ήμουν σε κάποιες κλήσεις. Εγώ είμαι πάντα έτοιμος”

“Ο Κωστένογλου είναι πολύ ευθύς προπονητής. Είναι πολύ καλός προπονητής, έμαθα πάρα πολλά από αυτόν. Με βοήθησε πολύ να γίνω κεντρικός αμυντικός” 

“Πρέπει να δημιουργήσουμε κλίμα νικητή στην Εθνική. Μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα” 

Όσον αφορά το πρωτάθλημα στην Κύπρο…

“Παρακολουθώ τα νέα, είδα και κάποια παιχνίδια. Ξέρουμε ποια είναι τα φαβορί. Θα παιχτεί το πρωτάθλημα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Ίσως έχουμε πρωταθλητή στην ισοβαθμία. Βλέπω ΑΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα να πηγαίνουν μέχρι το τέλος” 

Για το ΑΕΛ - ΑΕΚ: “Πολύ καλή η ΑΕΛ. Νομίζω ότι θα είναι κλειστό το σκορ. 1-0 η ΑΕΛ”