Τα πεπραγμένα των "κιτρινοπράσινων" διεθνών

Τα πεπραγμένα των "κιτρινοπράσινων" διεθνών

Δύο διεθνείς κλήσεις είχε η ΑΕΚ Λάρνακας, ο Όμρι Άλτμαν για λογαριασμό του Ισραήλ και ο Ραφαήλ Μάμας για την Εθνική Κύπρου.

Η Εθνική Κύπρου, στις 16/11, αντιμετώπισε στα πλαίσια φιλικού αγώνα, την Εθνική Βουλγαρίας όπου ηττήθηκε με 0-2.  Ο Ραφαήλ Μάμας δεν πήρε λεπτά συμμετοχής στον εν λόγω αγώνα.

Η Εθνική Ισραήλ νίκησε την Εθνική Ζάμπιας στον φιλικό αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης (17/11) όπου η Εθνική Ισραήλ επικράτησε με 4-2.  Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν πήρε λεπτά συμμετοχής σε αυτό το φιλικό.

Οι δύο συμπαίχτες, βρέθηκαν αντιμέτωποι αφού χθες (20/11), η Εθνική Ισραήλ φιλοξένησε την ομάδα της χώρας μας για το δεύτερο φιλικό, με την Εθνική μας να παίρνει νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Άλτμαν ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ενώ ο Μάμας μπήκε ως αλλαγή στο 76’. Αν και βρέθηκαν αντιμέτωποι, ωστόσο δεν έπαιξαν ως αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο!

Δεν θα έλεγε κανείς ότι κουράστηκαν οι «κιτρινοπράσινοι» της ΑΕΚ, γεγονός που είναι απόλυτα θετικό για τον κύριο Όλτρα που το Σάββατο (26/11) φιλοξενεί τον Απόλλωνα στην «Αρένα» για την 12η αγωνιστική.

k