Είναι ένας επιθετικός ο οποίος στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Κύπρο και την Ομόνοια έχει αποδείξει πόσο σπουδαίος επιθετικός είναι και πόσο εύκολα μπορεί να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος συνεχίζει στην ΑΕΚ την καριέρα του (όπως αποκαλύψαμε εδώ και 13 μέρες), επιστρέφει στην Κύπρο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έρχεται για διακοπές αλλά έχει στόχους, φιλοδοξίες και θέλει να διατηρήσει τα εξαιρετικά του στατιστικά στο σκοράρισμα.
Πέρσι φεύγοντας από την Ομόνοια για την μακρινή Αυστραλία και την Μακάρθουρ πολλοί πίστεψαν ότι πήγε εκεί για τα τελευταία ένσημα. Μόνο που απέδειξε ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει. Σε 25 ματς με την Μακάρθουρ σημείωσε 14 γκολ και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Στην Ομόνοια στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα κατέγραψε συνολικά στο πρωτάθλημα 113 συμμετοχές και πέτυχε 62 γκολ. Συνολικά τα τελευταία πέντε χρόνια έχει παίξει σε 138 παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει σκοράρει 76 γκολ. Κατά μέσο όρο πετυχαίνει 0,55 γκολ. Στατιστικά που δεν συναντάς εύκολα και τα οποία εγγυούνται ότι ο Ματ μπορεί να δώσει πολλά στην ΑΕΚ. Άλλωστε, ο Τσάβι Ρόκα δεν κατέληξε τυχαία στον Άγγλο.
Τον πιστεύει πολύ και είναι σίγουρος ότι με τα γκολ του μπορεί να ξελασπώσει την ΑΕΚ σε πολλά παιχνίδια και να δώσει στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας τα οποία της λείπουν.

Πάνος Λάρκος