Ένα από τα στοιχεία που έχει στο ρεπερτόριο του ο Ένζο Καμπρέρα είναι η πίεση στα αντίπαλα μπακ, γεγονός που χρειάζεται σε μεγάλο βαθμό η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΖ Αλκμάαρ το βράδυ της Πέμπτης (2/10).
Oι Ολλανδοί έχουν ένα καλό σύνολο όμως από τη στιγμή όπου δέχονται εύκολα γκολ από την πίεση των αντίπαλων επιθετικών τότε είναι προφανές το κίνητρο για ψηλή πίεση όποτε έχει αντοχές η ΑΕΚ για να μπορέσει να ανακτήσει μπάλα κοντά στη περιοχή του αντιπάλου. Αυτό το στοιχείο φωτογραφίζει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματία Καμπρέρα.
Με τον Αργεντίνο παροπλισμένο, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ θα προσπαθήσει να βρει τις λύσεις στο επιθετικό πρέσινγκ από τους παρόντες, έτσι όσοι αγωνισθούν θα έχουν οδηγίες για πίεση στα αντίπαλα μπακ, κίνηση που μπορεί να είναι αποδοτική στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην ΑΖ Αλκμάαρ.
Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY #5 με Γιάννο Οκκά:



