Καθοριστικά τα επόμενα 24ωρα για το μέλλον των εγχώριων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων (Α΄ Κατηγορία και Κύπελλο). Το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί για τη λήψη της τελικής απόφασης, είναι η ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαΐου.
Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής η ΚΟΠ, αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής μαζί με Προέδρους Σωματείων θα επιδιώξει να έχει άμεσα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρμόδιους Υπουργούς για διευκρίνιση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν θέματα υγείας όλων των εμπλεκομένων στο άθλημα του ποδοσφαίρου.
Όπως έχουμε πληροφορηθεί, επί του παρόντος δεν έγινε κάποια διευθέτηση. Προφανώς οι της ΚΟΠ θα το επιδιώξουν να διευθετήσουν το θέμα την προσεχή Δευτέρα. Όμως, το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Θα αποδεχθεί την πρόσκληση ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης; Κι αν ναι, πότε; Πρόσφατα, μετά από συνάντηση στο Προεδρικό, ξεκάθαρα έστειλε το μήνυμα στην ΚΟΠ και τα Σωματεία "Εσείς να αποφασίσετε".
Θα έχει ενδιαφέρον αν ο ΠτΔ θα καθίσει στο τραπέζι για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα για το "καυτό" θέμα του ποδοσφαίρου.
