Θρηνεί η οικογένεια του ποδοσφαίρου/Ανακοινώσεις για Νικόλα

Close
Θρηνεί η οικογένεια του ποδοσφαίρου/Ανακοινώσεις για Νικόλα

Βαθύτατη θλίψη στο Κυπριακό ποδόσφαιρο μετά τον χαμό του μικρού Νικόλα, ποδοσφαιριστή στις ακαδημίες της ΑΕΚ και γιου του παλαίμαχου διεθνή, Γιώργου Θεοδότου. Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

ΟΜΟΝΟΙΑ

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας, Γιώργου Θεοδότου, για την απώλεια του γιου του Νικόλα. 
Ο Νικόλας έδωσε με θάρρος και γενναιότητα σθεναρή μάχη με την επάρατη νόσο.
Δύναμη και κουράγιο σε όλους. 
Αιωνία του η μνήμη.

ΑΕΚ

Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή μας Νικόλα Θεοδότου, γιου του μέλους της οικογένειας μας Γιώργου Θεοδότου, ο οποίος διετέλεσε ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών.
Από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε ότι ο Νικόλας αναχώρησε για την γειτονιά των αγγέλων είμαστε συντετριμμένοι.
Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια.
Καλό παράδεισο...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του μικρού Νικόλα Θεοδότου, που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο μετά τον άνισο αλλά αξιοπρεπή αγώνα που έδινε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η είδηση της απώλειας του μικρού Νικόλα μας διπλά συγκλονισμένους αφού είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Θεοδότου και εγγονός του Νίκου Κτωρίδη, παλαιού μέλους Διοικητικών Συμβουλίων της Ανόρθωσης και πιστού οπαδού της ομάδας μας.

Ευχόμαστε ο Θεός να δίνει κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους του Νικόλα να αντέξουν τη μεγάλη απώλεια που τους επεφύλαξε η μοίρα.

Αιωνία του μνήμη…

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου για τον χαμό του γιου του Νικόλα.
Αιωνία του η μνήμη.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Γιώργου Θεοδότου για τον άδικο χαμό του γιου του, Νικόλα Θεοδότου ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΛΚΗ

Με οδύνη ψυχής μάθαμε σήμερα για τον χαμό του 14χρονου Νικόλα, γιου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου.
Ο Νικόλας έδωσε τον δικό του αγώνα με αξιοπρέπεια και για αυτό θα πρέπει να νιώθουν όλοι στην οικογένεια περήφανοι.
Το Δ.Σ. της Αλκής αλλά και οι φίλοι της ομάδας μας, στέλνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια.
Αιωνία του η μνήμη!

ΠΑΣΠ

Είναι με μεγάλη θλίψη που ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) πληροφορήθηκε για τον αδόκητο χαμό του Νικόλα Θεοδότου, γιου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο εκτελεστικός πρόεδρος και το προσωπικό του ΠΑ.Σ.Π. εκφράζουν τα ειλικρινά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Θεοδότου.

Καλό Παράδεισο..

ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τον Γιώργο Θεοδότου, για τον άδικο χαμό του 14χρονου γιου του. Τέτοιες στιγμές τα λόγια δεν είναι βάλσαμο...κουράγιο στους γονείς και καλό παράδεισο...

ΚΟΠ

Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, εκφράζουμε την οδύνη και τον συγκλονισμό μας για το χαμό του ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας της ΑΕΚ Λάρνακας Νικόλα Θεοδότου, γιου του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου.
Κουράγιο στην οικογένεια και στους οικείους του Νικόλα.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Π.Ο Ορμήδειας

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση .Θερμα Συλληπητηρια στην οικογένεια του Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδοτου για τον χαμό του 14 χρόνου Γιου του Νικόλα . Είμαστε σίγουροι ότι από σήμερα ο Νικόλας όλων μας που πάλεψε γενεά κατοικία στην γειτονιά των αγγέλων .

ΑΣΙΛ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση
Με πόνο ψυχής και στεναχώριας, το Σωματείο μας στέλνει τα ειλικρινεί του συλληπυτήρια στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ομονοιας και Ανόρθωσης, Γιώργου Θεοδότου, για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους υιού, Νικόλα.
Τα λόγια περισσεύουν μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις και η σκέψη μας βρίσκεται μαζί τους σε αυτήν την δύσκολη ώρα.
Ο Θεος να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει στήριγμα στους αγαπημένους του.
Αναπαύσου εν ειρήνη Νικόλα και καλό Παράδεισο μαζί με τους αγγέλους!

ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ

"Η ΑΣΠΙΣ Πύλας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Θεοδότου για τον άδικο χαμό του γιου του Νικόλα.

Καλό παράδεισο, Αιωνία του η μνήμη"

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Ο Αθλητικός Όμιλος Αγίας Νάπας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου για τον χαμό του γιου του Νικόλα.
Αιωνία του η μνήμη.

ΕΡΜΗΣ

Ο Προεδρος  και το Δ.Σ. του Σωματειου μας εκφραζουν τα θερμα τους συλληπητηρια στην οικογενεια του παλαιμαχου ποδοσφαιριστη της Ομονοιας  Λευκωσιας Γιώργου Θεοδοτου για τον χαμο του γιου του Νικολα.
ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 

MAXHTEC CLUB - ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ

Ο Σύνδεσμος μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώργο Θεοδότου, για τον χαμό του γιου του.
Καλό παράδεισο μικρέ Νικόλα!
MAXHTEC CLUB - ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου για τον χαμό του γιου του Νικόλα.
Αιωνία του η μνήμη.

AEK Supporters

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Γιώργο Θεοδότου και την οικογένεια του για τον άδικο χαμό του αγαπημένου του γιού Νικόλα. Οι στιγμές είναι δύσκολες, η θλίψη μεγάλη και η απώλεια τεράστια. Κουράγιο Γιώργο...

Αναγέννηση Δερύνειας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου για τον χαμό του γιου του Νικόλα.
Αιωνία του η μνήμη.

ΜΕΑΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου για τον χαμό του γιου του Νικόλα.
Αιωνία του η μνήμη.

Γκολ στη Ζωή

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου, αδερφού συμποδοσφαιριστή μας Γιώργου Θεοδότου για την άδικη απώλεια του γιου του Νικόλα.
Κουράγιο και δύναμη στους γονείς και οικείους του.

Καλό Παράδεισο.

Αιώνα του η μνήμη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Νικόλα Θεοδότου, του μικρού ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας, ενός νέου ανθρώπου που έφυγε τόσο άδικα. Αγάπησε το ποδόσφαιρο όπως ο πατέρας του...Δεν υπάρχουν λόγια, η απώλεια του φέρνει μόνο οδύνη.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του,

Αιωνία η μνήμη του.

Red Rebels

Ώς σύνδεσμος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια του Γιώργου Θεοδότου για τον χαμό του γιού του.

Ο μικρός Νικόλας πάλεψε γενναία στην άδικη μάχη με τον καρκίνο. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.

Καλό παράδεισο μάγκα.

Red Rebels Famagusta

Πάφος FC

Το Δ.Σ και σύσσωμη η οικογένεια της Πάφου εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου για τον πρόωρο χαμό του γιου του, Νικόλα Θεοδότου. Αιωνία σου η μνήμη Νικόλα.

Σύνδεσμος Προπονητών Cyprus Football Coaches Association

O #Σύνδεσμος_Προπονητών εκφράζει το συγκλονισμό και τη βαθύτατη θλίψη του για την άδικη απώλεια του Νικόλα Θεοδότου, υιού του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ομιλος Παλαιμάχων Ομόνοιας Λευκωσίας

Καλό ταξίδι Νικόλα Θεοδότου

Με βαρύτατη θλίψη και σπαραγμό ψυχής το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Θεοδότου του οποίου ο γιος Νικόλας έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα σήμερα από την ζωή σε ηλικία μόλις 14 ετών.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει παρηγοριά στην οικογένεια του.

Στο καλό να πας Νικόλα, καλό παράδεισο να έχεις 🙏

Κουράγιο και δύναμη ψυχής Γιώργο Θεοδότου.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου “Καρμιώτισσα” Πολεμιδιών εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη οικογένεια και τους οικείους, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου για το άδικο χαμό του γιου του Νικόλα. Αιωνία του η μνήμη και Καλό Παράδεισο !

Γραφείο Τύπου Καρμιώτισσα Πολεμιδιών

Fan Club Lakatamia

Το Fan Club Lakatamias εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση του προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώργου Θεοδότου ο οποίος θρηνεί τον χαμό του ανήλικου παιδιού του.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένεια.

ΑΡΗΣ

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας για το άδικο χαμό του γιου του πρώην ποδοσφαιριστή  - Γιώργου Θεοδότου, που έχασε τη μάχη σήμερα με την επάρατη νόσο. Ευχόμαστε στην οικογένεια και στους οικείους του να έχουν τη δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας. Γραφείο τύπου ΑΡΗ Λεμεσού.

δφργε