Ντομίνγκο στο KERKIDA/"Δεν συμφωνούμε με την Ανόρθωση/Έχουμε προτάσεις από άλλες κυπριακές ομάδες"

Close
Ντομίνγκο στο KERKIDA/"Δεν συμφωνούμε με την Ανόρθωση/Έχουμε προτάσεις από άλλες κυπριακές ομάδες"

Το kerkida.net επικοινώνησε με τον ατζέντη του Ρούμπεν Ράγιος. Ο Ντομίνγκο Σεβιγιάνο αποκαλύπτει ότι ο Ισπανός άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, αλλά με βάση με τα σημερινά δεδομένα, επικρατέστερο σενάριο είναι να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη και να μην συνεχίσει στην Ανόρθωση. Έβγαλε... παράπονο για κάποια άτομα από την Ανόρθωση χωρίς να τα κατονομάσει. 

"Έχουμε προτάσεις από Κύπρο" μας είπε ανάμεσα σε άλλα.

Τι ισχύει σήμερα με Ανόρθωση και Ράγιος; "Σεβόμαστε την πρόταση της Ανόρθωσης αλλά δεν συμφωνούμε. Από την 1η Ιουνίου θα μελετήσουμε τις προτάσεις που έχουμε από άλλες κυπριακές ομάδες. Υπάρχουν ήδη προτάσεις. Όλες σχεδόν οι μεγάλες ομάδες στην Κύπρο επέδειξαν ενδιαφέρον για τον Ράγιος".

Από ποιες ομάδες έχει πρόταση ο Ράγιος; "Δεν μπορούμε να πούμε ονόματα. Εκτός από Κύπρο, έχουμε προτάσεις επίσης από Ελλάδα και Ισραήλ, αλλά ο Ρούμπεν θέλει να παραμείνει στην Κύπρο".

Οριστικά τέλος η Ανόρθωση; "Ξέρουμε ότι στην Ανόρθωση υπάρχουν σημαντικοί άνθρωποι που τον θέλουν, αλλά και κάποιοι άλλοι που δεν τον θέλουν. Δεν είναι δική μας απόφαση".

Ποιοι δεν θέλουν τον Ράγιος; "Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο".

Επιστρέψατε με αντιπρόταση; "Η Ανόρθωση ξέρει ακριβώς τι θέλει ο Ράγιος για να παραμείνει στην ομάδα, αλλά δεν δείχνει πρόθεση να επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση. Αυτό σημαίνει ότι δεν τον θέλουν".

Δεν... άρεσαν στην Ανόρθωση οι δηλώσεις (Active) που έκανε πριν από λίγες μέρες ο Ράγιος. Ίσως παίζει ρόλο; "Όχι. Εδώ και τρεις μήνες βρισκόμαστε σε διαπραγμάτευση για το συμβόλαιο του" (EΔΩ τι είπε ο Σάββας Πηλακούτας)

Πότε θα έχουμε νεότερα για το μέλλον του Ράγιος; "Προγραμματίζουμε να έρθουμε στην Κύπρο, ίσως εντός της ερχόμενης εβδομάδας".

*Aπό 26/5 το kerkida.net έφερε στην επιφάνεια το θέμα που προέκυψε με τον Ράγιος

Στέλιος Αναστασίου