Τορναρίτης για Καπαρτή: "Tα νέα είναι ευχάριστα"

Τορναρίτης για Καπαρτή: "Tα νέα είναι ευχάριστα"

Ευχάριστα τα νέα δια στόματος Χριστόφορου Τορναρίτη για την υγεία του Χρυσοβαλάντη Καπαρτή.

Fonbet - Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300!

Ο Νάκης Ανδρονίκου , γενικός αρχηγός της Καρμιώτισσας μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό σε ζωντανή μετάδοση της Cablenet παρέδωσε στον Χριστόφορο Τορναρίτη μια φανέλα με το όνομα του Βαλάντη Καπαρτή και ένα βραβείο από την Καρμιώτισσα για να το παραδώσει ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακό στον Βαλάντη. 

 

Ο Βαλάντης ήταν και παίκτης της Καρμιώτισσας και συνδέει τις δύο ομάδες αφού πλέον είναι στον Ολυμπιακό, και όπως είναι γνωστό δίνει τη δική του μάχη για να επανέλθει στα γήπεδο. Τα νέα όσο αφορά την κατάστασή του είναι καλά όπως είπε ο κ. Τορναρίτης ενώ μετέφερε το μήνυμα του Βαλάντη στην κάμερα της Cablenet.

Οι δηλώσεις του κ. Ανδρονίκου: "O Βαλάντης Καπαρτής είναι ένα δικό μας παιδί, Είχα την χαρά να είμαστε μαζί στην Καρμιώτισσας. Είναι ένας μαχητής της ζωής. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ζωή του. Να περάσει αυτός ο γολγοθάς και να τον δούμε γερό και δυνατό στα γήπεδα. Αυτό είναι για το Βαλάντη μας να του δώσετε τις θερμές μου ευχές"

Οι δηλώσεις του κ. Τορναρίτη: "Το μήνυμα του Βαλάντη είναι: "Κανείς δεν ξέρει πως θα ξημερώσει την επόμενη μέρα. Και κανείς δεν ξέρει για ποιον θα παίξει την Κυριακή η καμπάνα". Είναι καλά τα νέα του Βαλάντη τις παραπάνω λεπτομέρειες θα σας τα πει ο ίδιος. "Ζήστε τη ζωή σας , αγαπήστε τον εαυτό σας όσο καλύτερα γίνεται", είναι το μήνυμά του. Με πήρε ο ίδιος και μου είπε να το μεταφέρω αυτό.