Νεότερες πληροφορίες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στην Λεμεσό, στο μνημόσυνο του Γρίβα Διγενή (ΕΔΩ και ΕΔΩ βίντεο από τις συμπλοκές).
Οι μέχρι στιγμής πληροφόρηση από την Αστυνομία αναφέρει ότι από τους πετροβολισμούς και την ρίψη αντικειμένων προέκυψαν τραυματισμοί έξι αστυνομικών και δυο πολιτών ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα.
Ο Λευτέρης Κυριάκου, Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού μιλώντας στα ΜΜΕ σχολίασε ανάμεσα σε άλλα:
«Μερίδα οπαδών ομάδας της Λεμεσού είχε συγκεντρωθεί στο σημείο. Ενώ διεξαγόταν ομαλά το τρισάγιο, αφίχθηκε στην περιοχή μεγάλη ομάδα οργανωμένων φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας από τη Λευκωσία και εισήλθαν εντός του περιφραγμένου χώρου του μνημείου. Όταν πλησίασαν τους οπαδούς από τη Λεμεσό, ήταν οπλισμένοι με πέτρες, ρόπαλα και κροτίδες και ακολούθησε πετροπόλεμος. Απωθήθηκαν εκτός του μνημείου από την αστυνομία, και ακολούθησε αντιπαράθεση μεταξύ των 2 οχλαγωγούντων ομάδων. Η αστυνομία επενέβη και γύρω στις 11:30 κατάφερε να απομακρύνει τους οπαδούς από το χώρο. Τραυματίστηκαν 6 αστυνομικοί και 2 πολίτες, ζημιές σε οχήματα της αστυνομίας και ιδιωτικά οχήματα».