Τρεις πάσες και σωστή εκτέλεση!

Τρεις πάσες και σωστή εκτέλεση!

Προηγήθηκε όμορφη συνεργασία από τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, για να έρθει το γκολ με την ΑΕΚ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Το γκολ του Μάριους Στεπίνσκι επιλέχθηκε από την ιστοσελίδα μας, ως το κορυφαίο για την 1η αγωνιστική της Β Φάσης.

Με τρεις πάσες (η πρώτη από την άμυνα), η μπάλα έφτασε στον Πολωνό φορ ο οποίος από πολύ καλή θέση πλάσαρε σωστά τον Αθανασιάδη. Αρχικά ήταν ο Ελάντερ που έδωσε στη μεσαία γραμμή στον Γιόβετιτς, ο οποίος με υπέροχη κάθετη βρήκε τον Εράκοβιτς και αυτός στον Στεπίνσκι για να τη στείλει στα δίχτυα.

Δείτε το γκολ:

Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με τον Νεντίμ Τούτιτς: