ΔΗΛΩΣΕΙΣ Υπουργού: "Να δώσει στοιχεία ο κύριος Παπασταύρου"

Close
ΔΗΛΩΣΕΙΣ Υπουργού: "Να δώσει στοιχεία ο κύριος Παπασταύρου"

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OMEGA ήταν καλεσμένος ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης. 

Διαβάστε τις κυριότερες τοποθετήσεις του... 

Θα καθαρίσει ο χώρος του ποδοσφαίρου; “Μακάρι να μπορούσα να σας δώσω μια απλή απάντηση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε την βούληση να προχωρήσουμε για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο”

Για τις δηλώσεις Παπασταύρου: “Ακούμε διάφορα, το θέμα είναι να φτάσουμε σε συλλήψεις και καταδίκες. Πρέπει να δώσουμε στοιχεία και καταθέσεις. Αυτό καλώ τον κύριο Παπασταύρου να κάνει. Όταν είχα δει τον κύριο Παπασταύρου την περασμένη Κυριακή μου ζήτησε διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει πρόθεση από την Κυβέρνηση να σταματήσει η υπόθεση στην μέση. Κάτι το οποίο το έδωσα. Το θέμα της προστασίας δεν το είπε σε μένα. Περισσότερο έγιναν συζητήσεις για το πως προχωρά η διαδικασία… αν δώσει κάποιος κατάθεση. Για το πως δουλεύει το ποινικό σύστημα μας” 

Για την σημερινή σύσκεψη: “Μας ενημέρωσαν για το πως μαζεύονται οι πληροφορίες. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν άλλα στοιχεία. Αυτό που συμφωνήθηκε είναι ότι αφού ενδιαφερόμαστε να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο είναι να έχουμε απευθείας επικοινωνία”

“Για να εντοπίσουμε τους ύποπτους πρέπει κάποιος να πάει στοιχεία. Ο άλλος ο τρόπος είναι να παρακολουθούμε τα τηλέφωνα. Σε όλες τις χώρες που έγινε κάτι ήταν από τα τηλέφωνα”