ΑΕΛ - Απόλλων/Ο Ηρακλής Τσίκινης αναλύει...

Close
ΑΕΛ - Απόλλων/Ο Ηρακλής Τσίκινης αναλύει...

Ο μόνιμος συνεργάτης του Super Monday, Ηρακλής Τσίκινης σχολίασε το βράδυ της Δευτέρας τις φάσεις του ντέρμπι του Τσιρείου ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα.

Εσύ θα το χάσεις; Πάρε €10 Δωρεάν Μπόνους στην Parimatch!

Διαβάστε αναλυτικά: 

ΦΑΣΗ 1/ Σωστή η αποβολή του τερματοφύλακα της ΑΕΛ; "Ο επιθετικός δεν είναι μόνος του για να είναι προφανής ευκαιρία. Ο διαιτητής βγάζει την κόκκινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα; Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η κόκκινη, είναι άδικη για τον τερματοφύλακα. Είναι πλάγια και δεν είναι προφανής ευκαιρία. Είναι ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα για κίτρινη. Κόκκινη θα δικαιολογούνταν αν ήταν επικίνδυνο μαρκάρισμα για την σωματική ακεραιότητα του επιθετικού ή αν υπήρχε προφανής ευκαιρία για γκολ".

ΦΑΣΗ 2/ Σωστή η κίτρινη ή έπρεπε κόκκινη σε Χαμάς του Απόλλωνα; "Υπήρχε ΒΑΡ στο γήπεδο; Εδώ μιλάμε για ορισμό της κόκκινης κάρτας, δολοφονικό τάκλιν, ψηλά το πόδι με τις τάπες. Μπορεί να του σπάσει το πόδι. Είναι μια φάση αποβολής για σεμινάρια. Το πόδι πάει ψηλά πάνω από τον αστράγαλο. Δεν το είδε ο διαιτητής, δεν το είδε ο ΒΑΡίστας, ο τέταρτος, οι βοηθοί;".

ΦΑΣΗ 3/ 69:30 Φάουλ στον Φιλιώτη από Ριστέφσκι. Φάουλ για κάρτα; "Είναι μια απλή φάση, θα μπορούσε να δοθεί κίτρινη. Ριψοκίνδυνο μεν μαρκάρισμα, ναι μεν πάει με πρόθεση ο αμυντικός αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε κόκκινη αλλά ούτε και θέατρο. Ο παίκτης του Απόλλωνα πηδάει για να προστατευτεί αλλά δεν υπάρχει θέμα θεάτρου".

ΦΑΣΗ 4/ Μέσα ή έξω το φάουλ υπέρ της ΑΕΛ στο 81΄; "Πολύ δύσκολη φάση. Το μαρκάρισμα ξεκινά οριακά απ' έξω αλλά συνεχίζεται και μέσα. Ο κανονισμός λέει ότι σε παρατεταμένο μαρκάρισμα που ξεκινά από έξω και συνεχίζει μέσα, δίνουμε πέναλτι".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

235235326236