Για την 3η σερί νίκη, για τους 10 βαθμούς σε 4 αγώνες, για την συνέχεια στην αγωνιστική και βαθμολογική άνοδο στοχεύει η ΑΕΛ. Οι "γαλαζοκίτρινοι" εντείνουν την προετοιμασία τους ενόψει του πολύ δύσκολου εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.
Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι "πονοκεφαλιάζει" για τις περιπτώσεις των Κέβιν Μιραλάς, Αμαντού Σις και Αντρέ Τεϊσέιρα. Είναι 3 ποδοσφαιριστές που είναι σε αμφιβολία ενόψει της Δευτέρας (24/10) με τον Βελγοσκοπιανός να περιμένει τις επόμενες προπονήσεις για να γνωρίζει αν θα τους συμπεριλάβει στα πλάνα του.
Υπάρχουν και καλά νέα φυσικά αφού οι Κασάνικλιτς και Φιλίποβιτς έχουν μπει μαζί με τους υπόλοιπους. Ο τελευταίος είναι λίγο πιο πίσω και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανεβάσει φουλ ρυθμούς και να θέσει εαυτόν στην διάθεση του κόουτς. Ο Σουηδός ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του και πιθανό να είναι στην αποστολή.
Οι Τσιμπόλα και Νταβόρ εξέτισαν, επιστρέφουν και θα πάρουν φανέλα βασικού. Όσον αφορά τους Παπαφώτη και Τζάλμα που έγιναν αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με την Καρμιώτισσα θα βρίσκονται κανονικά στις επιλογές του Γιανέφσκι.