(ΑΕΛ) Ούτε ως αστείο/Απαγορεύεται νέα απώλεια

(ΑΕΛ) Ούτε ως αστείο/Απαγορεύεται νέα απώλεια

Έγινε ό,τι έγινε και η ΑΕΛ γνώρισε δύο διαδοχικές ήττες στα ντέρμπι με Άρη και Ομόνοια. Οι προηγούμενες σημαντικές νίκες της, ωστόσο, είχαν δημιουργήσει βαθμολογικό απόθεμα, με αποτέλεσμα να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας, παρά το 0/2 στις τελευταίες αγωνιστικές.

Τώρα, όμως, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ύψωνα, ούτε ως αστείο δεν θέλει να ακούει κανείς στην ΑΕΛ για νέα απώλεια βαθμών. Ασφαλώς, το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Ωστόσο, με βάση τις απαιτήσεις και τους στόχους της ομάδας, υπάρχει μόνο ένα αποδεκτό αποτέλεσμα, η νίκη!

Η πίεση και το άγχος είναι αναπόφευκτα, όμως όλοι στην ΑΕΛ γνωρίζουν πολύ καλά πως το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για τρίτη συνεχόμενη απώλεια.