ΑΕΛ/Η 𝗣𝗮𝗿𝗶 & ο 𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵 ψάχνουν σπίτι!

Close
ΑΕΛ/Η 𝗣𝗮𝗿𝗶 & ο 𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵 ψάχνουν σπίτι!

Η ΑΕΛ σε μια όμορφη κίνηση σε συνεργασία με το ΚΕΠΑΚΥ, μας συστήνει την 𝗣𝗮𝗿𝗶 & τον 𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵. Δυο από τα δεκαπέντε κουταβάκια, τα οποία βρέθηκαν εγκατελειμμένα στο κοιμητήριο του Τραχωνιού. Στόχος να βρεθούν σπίτια φιλοξενίας για να τα κρατηθούν ασφαλή μέχρι να είναι έτοιμα να υιοθετηθούν. 

Λάβε €10 δώρο χωρίς κατάθεση από την Parimatch με Promo code: kerkida10

👉 𝗔𝗱𝗼𝗽𝘁, 𝘆𝗼𝘂 𝗰𝗮𝗻 𝘀𝗮𝘃𝗲 𝗮 𝗹𝗶𝗳𝗲 🐶 
Κάνουμε αρχή σε αυτή μας την προσπάθεια η οποία είναι σε συνεργασία με το ΚΕΠΑΚΥ, συστήνοντας σας την 𝗣𝗮𝗿𝗶 & τον 𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵. Δυο από τα δεκαπέντε κουταβάκια, τα οποία βρέθηκαν εγκατελειμμένα στο κοιμητήριο του Τραχωνιού.
Ήταν πολύ αδύναμα και το ένα είχε ένα άσχημο χτύπημα στο πίσω πόδι. Στο Dog Valley Rescue Center, τους έδωσαν τα απαραίτητα πρώτα φάρμακα και ξεκίνησαν  το πρόγραμμα εμβολιασμού τους. Δυστυχώς, η μαμά τους δεν βρέθηκε αλλά ελπίζουμε ότι βρήκε κι εκείνη βοήθεια. 
Το ότι είναι χωρίς τη μαμά τους, τα κάνει ιδιαίτερα ευάλωτα σε αρρώστιες. Έτσι, προσπαθούμε να τους βρούμε σπίτια φιλοξενίας για να τα κρατήσουμε ασφαλή μέχρι να είναι έτοιμα να υιοθετηθούν. 
Εμείς, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που συμμετείχαν σε αυτή μας την προσπάθεια και πολύ σύντομα θα μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο ημερολόγιο που δημιουργούμε. 
Και να θυμάσαι: «Ο σεβασμός απέναντι στα ζώα αποτελεί δείγμα του πολιτισμού τη κουλτούρας και της κοινωνίας» #aelfc