ΑΕΛ/Ολοκληρώθηκε και ο 5ος κύκλος

Close
ΑΕΛ/Ολοκληρώθηκε και ο 5ος κύκλος

Ολοκληρώθηκε και ο 5ος κύκλος παράδοσης τροφίμων από την Κίτρινη Γραμμή βοήθειας και αλληλεγύης. Η ανακοίνωση της ΑΕΛ...

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του 5ου κύκλου παράδοσης πακέτων τροφίμων από τη Κίτρινη γραμμή βοήθεια και αλληλεγγύης.

Έχουμε παραδώσει συνολικά 1,800 πακέτα μέσα σε διάστημα ενός μήνα, σε δήμους, χωριά σχολεία, οργανώσεις, αθλητικές ακαδημίες και μεμονωμένες περιπτώσεις που βρίσκονται σε ανάγκη.

Από την έναρξη της κοινωνικής μας δράσης, το Μάρτιο, μέχρι και σήμερα ο συνολικός αριθμός πακέτων τροφίμων που έχουν παραδοθεί, έφτασε τις 6,000. Αφουγκραζόμενοι τις συνεχείς ανάγκες των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, συνεχίζουμε την πρωτοβουλία αυτή με την έναρξη του 6ου  κύκλου παραδόσεων.

Βασική μας πεποίθηση είναι ότι η αλληλεγγύη και η υπευθυνότητα απέναντι στο συνάνθρωπό μας  αποτελούν αξίες οι οποίες πρέπει να γίνονται πράξεις στη καθημερινή μας ζωή.

Για ακόμα μια φορά εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους συνεργάτες μας που στηρίζουν με τη συνεισφορά τους αυτή μας την προσπάθεια.

*Φώτο αρχείου