Άγγελος στο Super Monday: “Πιστεύω πως μπορώ να παίξω στη Λα Λίγκα - Μπορεί η Ομόνοια"

Close
Άγγελος στο Super Monday: “Πιστεύω πως μπορώ να παίξω στη Λα Λίγκα - Μπορεί η Ομόνοια"

Ο Άγγελος Αντρέου που είναι δανεικός από την ΑΕΛ στη Λεβάντε και αγωνίζεται στις Κ19 της ισπανικής ομάδας, μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή "Super Monday" για την πορεία του στην Ισπανία, την ΑΕΛ αλλά και την Ομόνοια που αντιμετωπίζει την Γρανάδα την Πέμπτη …

Για την εμπειρία του στην Ισπανία... “Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Έκανα κάποια φιλικά με τους Κ23 που είναι ο επόμενος μου στόχος. Μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στο γκρουπ μας. Θέλω να πιστεύω πως ναι, μπορώ να παίξω στη Λα Λίγκα. Νιώθω ότι είμαι έτοιμος να κάνω αυτό το βήμα. Δεν νιώθω ότι είναι κάτι δύσκολο.

Για την ΑΕΛ... "Βλέπω όλα τα παιχνίδια της ΑΕΛ. Η ΑΕΛ φέτος μου αρέσει πάρα πολύ. Βλέπω πως θα φτάσει πολύ ψηλά”. 

Για τις διαφορές με την Κύπρο… “Είναι μεγάλη διαφορά. Είναι απίστευτες διαφορές. Δεν μπορείς να σταματήσεις λεπτό, αν σταματήσεις ο προπονητής σου θα σου φωνάξει. Ασταμάτητα τρεξίματα, πρέπει να ακολουθείς κατά γράμμα γιατί αν ξεχαστείς μπορεί να γίνει ζημιά. Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος”.

Για το παιχνίδι της Ομόνοιας με την Γρανάδα…“Ναι σίγουρα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη η Ομόνοια και πιστεύω θα πάρει αποτέλεσμα γιατί είναι σε πτώση εδώ και 2-3 ματς η Γρανάδα”

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL