Ανακοίνωση νέας συνεργασίας

Close
Ανακοίνωση νέας συνεργασίας

 

Νέα χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε η ΑΕΛ. 

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια των χορηγών – συνεργατών της ομάδας μας την εταιρεία, Hadjiyiannis!
Λίγα λόγια για την εταιρεία: 

Η εταιρεία ιδρύθηκε  το 1967 και για πάνω από μισό αιώνα δραστηριοποιείται στον τομέα των εισαγωγών και διανομής, μίας πλούσιας γκάμας δομικών προϊόντων και χρωμάτων, σε μεγάλες αλυσίδες DIY, καταστήματα οικοδομικών υλικών, χρωματοπωλεία και συνολικά σε περισσότερα από 300 καταστήματα σε Κύπρο και Ελλάδα.

Η Hadjiyiannis είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος διεθνούς φήμης κολοσσών όπως π.χ. της Isomat (δομικά υλικά και χρώματα), της Crown Paints και Sandtex (χρώματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων) της V33 (προϊόντα φροντίδας ξύλου), της Rust-Oleum (εξειδικευμένα χρώματα), της Valpaint (διακοσμητικά επιχρίσματα) κ.ά.  Όλα τα προϊόντα της εταιρείας  απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες για μεγάλα ή μικρά έργα, όσο και σε ερασιτέχνες DIYers και είναι προσιτά για τον κάθε καταναλωτή. 

Η πορεία της εταιρείας είναι εντυπωσιακά ανοδική με πολύ ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της οικοδομικής αγοράς, οδήγησαν τη Hadjiyiannis σε νέους πρωτοποριακούς δρόμους, για να μπορεί να αντεπεξέρχεται με επιτυχία σε αυτές τις απαιτήσεις.

Ορισμένα παραδείγματα είναι η δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου εκπαίδευσης -του Hadjiyiannis Academy- όπου τόσο το προσωπικό της εταιρείας, όσο και οι συνεργάτες / πελάτες της εταιρείας, απολαμβάνουν αδιάκοπη εκπαίδευση με σεμινάρια ανάπτυξης τεχνικών γνώσεων. Αυτό είναι ένα από τα αποτελέσματα της ανθρωποκεντρικής και πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρείας, που αποτελεί ένα από τους βασικούς πυλώνες επιτυχίας της.

Επίσης, η δημιουργία μεγάλων αποθηκών, νέων κεντρικών γραφείων, εντυπωσιακού εκθεσιακού χώρου και νέες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της αγοράς, καθιστούν τη Hadjiyiannis ως μία πρωτοπόρο και καινοτόμο εταιρεία στο χώρο των δομικών υλικών, των χρωμάτων, της ανακαίνισης και της διακόσμησης.  

Η διαφοροποίηση της Hadjiyiannis από τους ανταγωνιστές της, έγκειται στις υπηρεσίες της ιδιαίτερα μετά την πώληση, αφού η τεχνογνωσία και η υποστήριξη των ανθρώπων της εταιρείας, διασφαλίζουν την εγγύηση στο αποτέλεσμα για κάθε έργο, μικρό ή μεγάλο, στον σύγχρονο και απαιτητικό τομέα της οικοδομικής βιομηχανίας. 

Καλωσορίζουμε και πάλι την εταιρεία Hadjiyiannis στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και μαζί θα δώσουμε χρώμα στα γαλαζοκίτρινα όνειρα μας #aelfc #yellowcommercial

δσαςε34353523464576