ΑΝΤΑΜΟΒΙΤΣ: "Η ΑΕΛ είναι σαν το σπίτι μου, ήταν εύκολο το DEAL"

Close
ΑΝΤΑΜΟΒΙΤΣ: "Η ΑΕΛ είναι σαν το σπίτι μου, ήταν εύκολο το DEAL"

Στον ACTIVE και την εκπομπή “Τα λέμε όλα” μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Μάρκο Αντάμοβιτς. Ο Σέρβος μέσος, ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ. 

Διαβάστε όσα είπε: 

Ο κύριος λόγος για τον οποίο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΛ: “Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα. Είμαστε σαν οικογένεια. Αποφάσισα να μείνω. Ήταν εύκολο για μένα να γίνει το deal”

Οι στόχοι του ενόψει της νέας σεζόν: “Θα παλέψουμε για τους τίτλους και θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Θα παλέψουμε επίσης και για το κύπελλο”

Για τον τραυματισμό του: “Τώρα είμαι καλά αλλά ήταν δύσκολο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας γιατί με στήριξε πάρα πολύ. Όλοι στην ΑΕΛ με βοήθησαν πολύ” 

Αν μπορεί η ΑΕΛ να διεκδικήσει τίτλους: “Είμαστε μια δυνατή ομάδα. Είναι εφικτό ναι” 

asd

Για το γεγονός πως ο βασικός κορμός της ομάδας είναι εκεί: “Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πλέον γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και είναι πιο εύκολο να παίξουμε μαζί”

Για τον Κέρκεζ: “Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Κάνει πολύ καλή δουλειά στην ΑΕΛ” 

Για την φετινή εξέλιξη του πρωταθλήματος: “Θέλαμε να παίξουμε αλλά το πιο σημαντικό είναι η υγεία. Ήταν πιο δυνατό το φετινό πρωτάθλημα” 

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΛ: “Λυπάμαι που δεν παίζω μπροστά τους. Ελπίζω να έρθουν πίσω στο γήπεδο. Είναι ο 12ος μας παίκτης”