Βαριά ήττα! (Δήλωση Ντούσαν)

Βαριά ήττα! (Δήλωση Ντούσαν)

Η ΤΣΣΚΑ έχασε με το βαρύ 3-0 από την Ολίμπια (Λουμπλιάνα) στον τελευταίο δοκιμαστικό αγώνα της στην Σλοβενία. 

Έτσι, οι «κόκκινοι» του Κέρκεζ και του Πίττα επιστρέφουν στη Σόφια χωρίς νίκη, αφού στους φιλικούς αγώνες σημείωσαν ισοπαλίες με Σκέντια (1:1) και Κρίβμπας (0:0) και έχασαν από την κροατική Χάιντουκ Σπλιτ με 0:1. 

ΑΠΟΕΛ43Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Ντούσαν Κέρκεζ, μοιράστηκε τις πρώτες του εντυπώσεις από τον αγώνα με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας.
 
«Παίξαμε εναντίον μιας ομάδας που συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League. Σήμερα και τα τρία γκολ ήταν δικά μας. Ξέρουμε ότι υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει.»

Στα δύο τελευταία παιχνίδια παίξαμε εναντίον πιο δυνατών ομάδων από εμάς, αυτή είναι η πραγματικότητα. Βλέπω πολλή συσσωρευμένη αρνητικότητα από τον τελικό και τα πλέι οφ, σκύβουν το κεφάλι μετά από λάθος, πολλά πρέπει να γίνουν.
 
Είχαμε πολλές ευκαιρίες και καλές στιγμές. Δεν πρέπει να υπάρχει πανικός. Χρειαζόμαστε παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Απομένουν τρεις εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι όλοι στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο.
 
«Είναι φυσιολογικό για κάποιους να παίζουν περισσότερο, υπάρχουν πολλά να αναλύσουν. Είμαι πολύ νευρικός, αλλά ξέρω τι μπορεί να αλλάξει για το πρωτάθλημα», σχολίασε ο Κέρκεζ.

ΑΠΟΕΛ43

kerkida.net team