"Δεν νομίζω να επηρεαστούν οι παίκτες, φεύγει ένας επιχειρηματίας και έρχεται ένας άλλος"

Close
"Δεν νομίζω να επηρεαστούν οι παίκτες, φεύγει ένας επιχειρηματίας και έρχεται ένας άλλος"

Ο Δημήτρης Λεωνή ήταν καλεσμένος στην Digital TV και την εκπομπή "ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ".  Ο παλαίμαχος κίπερ και νυν προπονητής τερματοφυλάκων αναφέρθηκε στα ντέρμπι της αγωνιστικής και όχι μόνο. 

Διαβάστε τις τοποθετήσεις του: 

Ομόνοια - Απόλλων

“Είναι πολύ μεγάλες ομάδες και οι δύο. Νομίζω θα δούμε ένα δυνατό παιχνίδι. Οι παίκτες σε τέτοια ματς θέλουν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Δεν έχει φαβορί αυτό το ματς. Η περσινή Ομόνοια ίσως να είχε προβάδισμα. Φέτος όμως είναι λίγο πίσω. Νομίζω δεν υπάρχει φαβορί και μακάρι να δούμε ένα καλό παιχνίδι”

“Δεν νομίζω να επηρεάσει τους παίκτες της Ομόνοιας τα όσα γίνονται σε διοικητικό επίπεδο. Για μένα προσωπικά είναι το ίδιο. Φεύγει ένας μεγάλος επιχειρηματίας, έρχεται ένας άλλος” 

ΑΕΛ - Ανόρθωση 

“Η ΑΕΛ είναι πολύ δυνατή στο Τσίρειο. Η Ανόρθωση έχει προοπτική. Ο Κετσπάγια έχτισε μία πολύ δυνατή ομάδα. Ήρθαν κάποια κακά αποτελέσματα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορώ να δώσω ένα μικρό προβάδισμα στην ΑΕΛ λόγω έδρας” 

ΑΠΟΕΛ - Εθνικός

“Το ΑΠΟΕΛ είναι πάντα ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορείς να το ξεγράψεις. Είναι ένα θηρίο, όταν ξυπνήσει δύσκολα το πιάνεις. Έχουν κάποια προβλήματα αλλά με τον Σωφρόνη Αυγουστή κάπου θα βρουν τα πόδια τους. Αν δεν κερδίσουν τον Εθνικό ναι θα έχουν σοβαρά προβλήματα”
 
Για την Πάφο, τον Άρη και τον Ολυμπιακό και το αν ξεχωρίζει κάποια από αυτές τις ομάδες: 

“Νομίζω η Πάφος έχει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. Είναι πολύ δυνατή ομάδα εντός έδρας. Έχει το σύνολο και τις δυνατότητες να κάνουν καλύτερα πράγματα. Μπορεί να μπει στην εξάδα” 

φσεφγςεγ