"Διέλυσα το αυτοκίνητο πριν το ΑΕΛ-Απόλλων/Για 3-4 μήνες είχα τρελή ζωή"

Close
"Διέλυσα το αυτοκίνητο πριν το ΑΕΛ-Απόλλων/Για 3-4 μήνες είχα τρελή ζωή"

Συνέντευξη στην Πορτογαλική tribunaexpresso, παραχώρησε ο πρώην άσος ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνας, Έλιο Ρόκε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ που φόρεσε την "γαλαζοκίτρινη" φανέλα για μια πενταετία (2007-2012) εξομολογήθηκε μια άγνωστη ιστορία πριν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα όπου είχε ένα τροχαίο ατύχημα. 

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις:

"Κάποτε παίζαμε ένα ντέρμπι με τον Απόλλωνα, όταν αγωνιζόμαστε κόντρα στην συγκεκριμένη ομάδα ολόκληρη η πόλη σταματά, είναι τρελό. Την ημέρα του αγώνα έφυγα από το σπίτι με έναν φίλο για να πάμε για ένα γρήγορο καφέ. Οπως οδηγούσα με το αυτοκίνητο, έκανα μια στροφή και δεν πρόσεξα καλά ήρθε ένα αυτοκίνητο και με χτύπησε ακριβώς στην πόρτα μου. Ήμουν ανάποδα μέσα στο μέσο του δρόμου. Βγήκα γρήγορα από το αυτοκίνητο με τον φίλο μου και δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Η καρδιά μου χτυπούσα δυνατά. Ο άντρας που με χτύπησε ήρθε σε μέρα και άρχισε να μου μιλά τούρικα. Πήρα το κλειδί του αυτοκινήτου, το έβαλα στο χέρι του άνδρα και άρχισα να τρέχω. Ήταν 15 λεπτά χωρίς διακοπή. Έφτασα στο γήπεδο, μίλησα με έναν από την ομάδα και του λέω 'διέλυσα το αυτοκίνητο, έδωσα τα κλειδά στον άντρα, πήγαινε να δεις.' Τρελάθηκε. Πήγε εκεί για να λύσει το ζήτημα. Ήμουν χωρίς αυτοκίνητο για ένα μήνα. Ευτυχώς ΑΕΛ και Απόλλωνας είναι μεγάλα κλαμπ και δεν βγήκε τίποτα στις ειδήσεις".

"Στην Κύπρο είναι μια ζωή πολυτέλειας. Ένα νησί όπου είμαστε σε διακοπές, υπάρχουν πολλά μπαρ, παραλία, καταστήματα, εστιατόρια είναι ένας ξεχωριστός κόσμος. Οι πρώτοι 3-4 μήνες είχα μια τρελή ζωή. Ήρθε μια μέρα που είπα αρκετά, δεν είναι ζωή αυτή για μένα. Έλεγαν οι προπονητές πως μου αρέσει νύχτα. Μετά άλλαξα, πήγαινα στην προπόνηση και μετά στο σπίτι".

φωωφφωφωφωφω