Ένα πιο «θερμό» καλοκαίρι

Ένα πιο «θερμό» καλοκαίρι

Είναι γεγονός ότι η διοίκηση της ΑΕΛ ξεκίνησε με αρκετή θέρμη και κινήσεις που δείχνουν προοπτική ώστε να «ζεστάνουν» από την αρχή της φετινής σεζόν τους φίλους της ομάδας.

Οι ΑΕΛίστες βλέπουν ότι οι ποιοτικότερες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές αρχικές μεταγραφές δείχνουν ότι η ομάδα κινείται και σε πιο επαγγελματικές βάσεις αλλά και η μεθοδικότητα σε συνάρτηση με το οικονομικό υπόβαθρο είναι ανάλογες του μεγέθους της Λεμεσιανής ομάδας.

Ήδη οι Τρισκόφσκι και Τραμετσάνι έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους σε σχέση με τους παίχτες που μπορούν να φέρουν στην ΑΕΛ και φαίνεται πως υπάρχουν περιπτώσεις που αξιολογούνται τις τελευταίες μέρες κι αναμένεται να προκύψουν κι άλλες συμφωνίες ανάλογης δυναμικής.

Το σίγουρο είναι πως το φετινό καλοκαίρι είναι πιο «ζεστό» σε σχέση και με το ενδιαφέρον των οπαδών της ΑΕΛ για την προοπτική που είναι ενεργή σε όλα τα δώματα της ομάδας.

Άρης Κυριάκου