Ο Ανδρέας Ιωάννου επέστρεψε στην ΑΕΛ αυτό το καλοκαίρι.
Ο νεαρός αμυντικός μετά από ένα χρόνο στην Ιταλία με τις φανέλες των Sassuolo U20 και Frosinone U20, ήρθε πίσω στην Κύπρο πιο έτοιμος και πιο έμπειρος.
Είναι διεθνής ποδοσφαιριστής με την Κύπρο Κ19, της οποίας αποτελεί και βασικό γρανάζι στα μετόπισθεν. Ο υψηλόσωμος αμυντικός δεν είναι στις βασικές επιλογές του Κρις Κόλμαν, κάτι που τον κάνει να σκέφτεται τον δανεισμό του.
Ο Ιωάννου θέλει να μετρήσει μια γεμάτη σεζόν και να επιστρέψει ακόμη πιο έτοιμος. Ήδη ομάδες τόσο από την Α’ Κατηγορία όσο και από την Β’, ενδιαφέρθηκαν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αφού θα είναι μια πολύ καλή κίνηση για την αμυντική γραμμή.
Πριν αποχωρήσει για την Ιταλία, είχε μετρήσει τέσσερις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ, την σεζόν 22/23.
