Συνεχόμενα υψηλής έντασης παιχνίδια με πάρα πολλές απουσίες…
Αυτά ήταν τα δεδομένα της ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα.
Η ομάδα της Λεμεσού στερήθηκε πολλούς παίκτες σ΄ένα διάστημα που είχε να δώσει ανάμεσα σε άλλα ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και Ομόνοια.
Η μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ ήρθε έπειτα από την υπερπροσπάθεια των παικτών του Γιανέφσκι. Ακολούθησε η παλικαρίσια πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου στα πέναλτι επί του Απόλλωνα και το ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.
![]()
Στα τρία αυτά παιχνίδια, η ΑΕΛ κατέθεσε ψυχή. Ίδιοι παίκτες τράβηξαν το κουπί. Αξίζουν συγχαρητήρια στον γυμναστή της ομάδας, Χάρη Φαλά ο οποίος με την δουλειά του διαχειρίστηκε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση και οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν πολύ καλή εικόνα.
Ακόμα και απέναντι στην Ομόνοια όπου η ΑΕΛ έχασε, στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη χάνοντας ευκαιρίες για να πετύχει καποιο γκολ.
![]()