Φάνηκε... στις παρεμβάσεις!

Close
Φάνηκε... στις παρεμβάσεις!

Με βάση το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας, οι περισσότεροι συμφωνούν ότι ήταν δίκαιη η ισοπαλία στο Λεμεσιανό ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ.

Δίκαιη με βάση αφενός τις λιγοστές ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες και αφετέρου με το πώς έδειξαν να συμβιβάζονται οι δύο προπονητές. Ιδιαίτερα όταν ξεκίνησαν να παρεμβαίνουν στο ματς με τις αλλαγές τους, έδειξαν ξεκάθαρα ότι περισσότερο νοιάζονται να μην χάσουν, εξού και το ότι κανείς εκ των δύο προπονητών δεν ρίσκαρε για το "τρίποντο"...

Πάμε να δούμε τις αλλαγές/παρεμβάσεις των δύο προπονητών:

Πετράκης:

Διπλή αλλαγή, με Σακέτι και Ντένιτς αντί Μάρκοβιτς και Χάμπου. Αλλαγή προσώπων στα αμυντικά χαφ δηλαδή και τριπλή αλλαγή με Γιαννιώτα αντί Μπίσεσβαρ, Παπουνασβίλι αντί Νταμπό και Μπένσοπ αντί Ντιγκινί. Αλλαγή προσώπων στις τρεις από τις τέσσερις θέσεις της επίθεσης.

τη46ξητβτ

Κέρκεζ:

Ντανίλο αντί Ζντραβκόφσκι στον άξονα, Αντάμοβιτς αντί Ριέρα επίσης στην μεσαία γραμμή, Κυριάκου αντί Έουλερ στο αριστερό άκρο της άμυνας και Αβντιγιάι αντί Γεωργίου στο αριστερό "φτερό". Ουσιαστικά η μοναδική αλλαγή με την οποία έγινε πιο επιθετική η ΑΕΛ, ήταν αυτή του Ντανίλο με τον Ζντραβκόφσκι. Στην ίδια θέση έπαιξαν, αλλά με περισσότερα επιθετικά χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

τβρβρνβρ

Από τις πιο πάνω επιλογές, φάνηκε ξεκάθαρα η διάθεση των προπονητών να μην χάσουν. Αυτή την επιθυμία είχαν σε... πρώτο πλάνο!

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

ηυτ5ρνβτρν

Σταύρος Παπαδημητρίου