Το φωνάζουν και οι οπαδοί…

Close

Το πρόσημο για την παρουσία του Κέρκεζ στον πάγκο της ΑΕΛ είναι σίγουρα θετικό…

Όταν ανέλαβε την ομάδα ο Ντούσαν Κέρκεζ τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα αγωνιστικά. Η ομάδα είχε πάρει την κάτω βόλτα και ο μόνος που μπορούσε να αναλάβει τη δύσκολη αποστολή ήταν κάποιος που να αγαπά και να πονά την ομάδα. Πολύ σωστά η διοίκηση έδωσε το χρίσμα στον Ντούσαν Κέρκεζ, και από τότε αγωνιστικά βλέπουμε μια ΑΕΛ που παλεύει τα πάντα.

Σε γενικές γραμμές κρίνεται επιτυχημένη η παρουσία του μέχρι στιγμής στην άκρη του γαλαζοκίτρινου πάγκου και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα. 

Οι παίκτες της ΑΕΛ παλεύουν στο γήπεδο και φαίνεται μέσα απ’ την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας πως υπάρχει η διάθεση και η όρεξη. Ο Ντούσαν έδωσε και δίνει ευκαιρίες σε όλους και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Έχει καταφέρει να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και πιστώνεται γι’ αυτό αλλά περισσότερο έχει καταφέρει να κερδίσει και τους οπαδούς.

Στο φιλικό με τον Εθνικό, οι λίγοι οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν την ομάδα, φώναξαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού το όνομα του κάτι που δείχνει την στήριξη που έχει από τον κόσμο και ανταποδίδει την καλή δουλειά που κάνει στο γήπεδο. 

Γιώργος Χρυσοστόμου