ΦΩΤΟΣ/Ο μικρός ΑΕΛίστας που συγκίνησε

ΦΩΤΟΣ/Ο μικρός ΑΕΛίστας που συγκίνησε

Δεν πέρασε απαρατήρητη η αξιέπαινη πράξη του νεαρού άσου της ΑΕΛ Θέμη Θεμιστοκλέους όπου μαζί με ένα φιλαράκι του (σ.σ Παναγιώτης) εντόπισαν και παρέδωσαν στην Αστυνομία πορτοφόλι στο οποίο υπήρχαν €1,500. Μια πράξη τιμιότητας, η οποία τους τιμά ιδιαίτερα.

Έχει διπλή σημασία όταν βλέπουμε τέτοιες πράξεις από νεαρούς, παρά τη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Αυτοί άλλωστε θα μας... οδηγήσουν στην επόμενη μέρα. 

Η ακεραιότητα ανοίγει ένα δρόμο αυτοπεποίθησης και πίστης των άλλων στο πρόσωπό τους. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε τους εαυτούς να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Θεμιστοκλέους, γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 2004, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και τη σεζόν που διακόπηκε πρόωρα είχε 23 συμμετοχές και 12 γκολ συνολικά, με την Κ17 και την Κ16 της ΑΕΛ.

Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ ΝΕΤ τα τελευταία χρόνια καλύπτει ανελλιπώς τους αγώνες ακαδημιών των ομάδων μας. Εκεί βρήκαμε πολλές φορές τον μικρό Θέμη. Μας συστήθηκε στα γήπεδα πολλές φορές, σήμερα συστήθηκε (μαζί με τον φίλο του Παναγιώτη) και ως ένα παιδί με αρχές. 

ΜΠΡΑΒΟ Θέμη... μπράβο στον φίλο σου.

ΔΕΙΤΕ στο γκάλερι φωτογραφίες του Θέμη από φετινούς αγώνες.

enter " "

enter " "