Γιανέφσκι: "Σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλό μας ήταν το ματς με τον Ολυμπιακό"

Γιανέφσκι: "Σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλό μας ήταν το ματς με τον Ολυμπιακό"

Δηλώσεις παραχώρησε στη διάσκεψη Τύπου ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι μετά το 2-2 με τον Ακρίτα στη Λεμεσό.

Οι τοποθετήσεις του κόουτς της ΑΕΛ:

"Είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση των παικτών γιατί δεν είναι εύκολο να δώσεις κίνητρο στους παίκτες σε τέτοια παιχνίδια χωρίς και πολύ κόσμο. Ξέροντας ότι υπάρχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σε λίγες μέρες. Όμως μπορώ να πω πως οι παίκτες έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν και ήμασταν κοντά στη νίκη. Αν δεν κερδίζεις είναι καλύτερα να μην χάνεις. Μετά από μεγάλο rotation για να προετοιμάσουμε τους παίκτες για την Τετάρτη χωρίς όμως να χάνουμε την ποιότητα μας και έχοντας στο μυαλό μας να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα και μπράβο και στον Ακρίτα"

Αν η αλλαγή του Φιλίποβιτς ήταν καθαρά για αγωνιστικούς λόγους… “Πριν το παιχνίδι ξέραμε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές θα παίξουν ένα ημίχρονο. Ο Φιλίποβιτς προέρχεται από μεγάλη αποχή, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε οτιδήποτε για κανένα. Έγινε rotation για να πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής και να είναι σε ετοιμότητα"

Αν το μυαλό τους ήταν στο μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο… “Όταν είσαι προπονητής της ΑΕΛ θέλεις πάντα να κερδίζεις. Οι παίκτες ήθελαν να κερδίσουν. Ξέρουν όμως γιατί είναι ανθρώπινο, ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι με τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε στο σημερινό και όχι σε αυτό με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς όμως όσο και να θέλεις να δίνεις το 100% σε τέτοια παιχνίδια. Σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλό μας ήταν το ματς με τον Ολυμπιακό"

*Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

k