Με τον νέο πρόεδρο του Σωματείου της ΑΕΛ, Νίκο Χριστοδουλίδη συνομίλησε η ιστοσελίδα μας kerkida.net για το πλάνο του για τα τμήματα του Σωματείου. Μας υπογράμμισε την σημαντικότητα του να γίνει νέο οίκημα, να μπουν νέα μέλη ενώ αναφέρθηκε με συγκίνηση στην στήριξη του κόσμου. Επίσης μας μίλησε για τη συνεργασία που θέλει να έχει με την Εταιρεία ΑΕΛ.
Αναλυτικά:
Για το πλάνο του: Το πλάνο που έχω βάλει από πριν έχει να κάνει καθαρά με το σωματείο. Πρέπει να δυναμώσουμε το σωματείο, να κάνουμε νέο οίκημα, να γράψουμε μέλη και να μπορέσουμε να διορθώσουμε το Ν. Σολομωνίδης. Μετά θα δουλέψουμε και στα άλλα τμήματα.
Για το τι τον ώθησε να θέσει υποψηφιότητα: Η αγάπη προς την ομάδα και η προτροπή φίλων που ήθελαν να σταθούν δίπλα μου και να βοηθήσουν. Η αγάπη για την ΑΕΛ και η ανάγκη να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει το σωματείο όπως παλιά. Το σωματείο, το οίκημα είναι πολύ βασικό. Να μπορεί να πάει ο ΑΕΛίστας να πιει τον καφέ του, να συζητήσει για την ομάδα του με άλλους ΑΕΛίστες.
Για την σχέση του με την Εταιρεία και το ποδοσφαιρικό τμήμα: Ήδη έχουμε μιλήσει και έχουμε κλείσει ραντεβού. Θα είμαστε δίπλα από την εταιρεία να βοηθήσουμε τον κ. Σοφοκλέους να δυναμώσει το ποδόσφαιρο. Στόχος είναι να πάνε και τα άλλα τμήματα καλά.
Για τον κόσμο της ΑΕΛ: Μεγάλη επιτυχία είναι η απόφαση του ΣΥΦΑΕΛ να επιστρέψει πίσω και αυτό θα βοηθήσει όλα τα τμήματα. Συγκινήθηκα από την στήριξη, όχι μόνο από χθες αλλά και από τα μηνύματα που έχω πάρει όλες αυτές τις μέρες.