Η ευκαιρία του...

Η ευκαιρία του...

Στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Ομόνοια έχουν επικεντρωθεί στην ΑΕΛ. Ξέρουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στην Λευκωσία, ωστόσο στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία. 

Ο Κόλμαν προετοιμάζει την ομάδα του και καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Μάμα, ο οποίος δεν μπορεί να βοηθήσει, λόγω του τραυματισμού του. 

Αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Αβίβ Άβραχαμ, που είχε αντικαταστήσει τον Μάμα, όταν είχε τραυματιστεί με την Πάφο. 

Ο Ισραηλίτης είχε πάρει χρόνο συμμετοχής και στα τρία παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΛ, αλλά κόντρα στην Ομόνοια ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά. 

Άρα, έχει την ευκαιρία του να δείξει περισσότερα, καθώς πιστεύουν πάρα πολύ σε αυτόν. 

Βέβαια, υπάρχει και η επιλογή του Μπαμπόκ, που είναι έτοιμος, αλλά δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής. Οπόταν, είναι δύσκολο να τον δούμε βασικό, ίσως κάνει ντεμπούτο σαν αλλαγή. 

enter " "
 

Ονησίφορος Σταύρου