Ίδια... διαδρομή - Ίδιο μομέντουμ

Close
Ίδια... διαδρομή - Ίδιο μομέντουμ

Σε ένα ρόλο παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Η ποιότητα, η ετοιμότητα, η αγωνιστική κατάσταση, η φυσική κατάσταση, η ψυχολογία…

Ανάμεσα στα πολλά που ενίοτε παίζουν ρόλο, είναι και το μομέντουμ. Το λεγόμενο «τάιμινγκ», το οποίο είναι ιδανικό για μία ομάδα όταν προέρχεται από κάποια επιτυχία.

Τριπλή προσφορά μόνο για νέους πελάτες! Πάρε 100% μπόνους, 1 φανέλα και πακέτο δώρων με την πρώτη σου κατάθεση

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος, περιλαμβάνει ντέρμπι στο «Τσίρειο» ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ανόρθωση, δύο ομάδες που προέρχονται από παρόμοιες καταστάσεις!

Αμφότερες, την 4η αγωνιστική ηττήθηκαν (η ΑΕΛ 1-0 απ’ τον Απόλλωνα, η Ανόρθωση 3-2 απ’ τον Άρη) και την 5η αγωνιστική αρχικά βρέθηκαν να χάνουν και να… φλερτάρουν την κολλητή ήττα, αλλά το γύρισαν και κέρδισαν με ανατροπή (με ΠΑΕΕΚ η ΑΕΛ νίκη 3-1, με ΑΠΟΕΛ η Ανόρθωση νίκη 2-1).

Το να προέρχεσαι από ήττα και να γυρίζεις ματς, είναι ένας καλός λόγος για να ανέβεις ψυχολογικά και να… γυρίσεις την ψυχολογία υπέρ σου. Μόνο που στην προκειμένη, το ίδιο ισχύει και για την μία αλλά και για την άλλη ομάδα γι’ αυτό και αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το μεταξύ τους ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ευνοϊκή συγκυρία!
 

Σταύρος Παπαδημητρίου