Και… τώρα πρωτοκλασάτος φορ

Και… τώρα πρωτοκλασάτος φορ

Συνέχεια στον ποιοτικό εμβολιασμό… Οι μέχρι τώρα προσθήκες αφήνουν άπαντες ικανοποιημένους στην ΑΕΛ δημιουργώντας την βεβαιότατα για αύξηση του αγωνιστικού επιπέδου.

Σειρά έχει ίσως η πιο καταλυτική προσθήκη ή τουλάχιστον αυτή που πάντα κάνει... γκελ στον κόσμο. Αυτή δεν είναι άλλη, βεβαίως, από την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου φορ που θα μπορεί να κάνει την ποιοτική διαφορά και να είναι σε θέση να τραβήξει το κουπί στο κεφάλαιο σκοράρισμα.  

**Αποκτήθηκε ο Φεριέρ (σ.σ κατά συνθήκη και Μακρής) αλλά αυτονόητα δεν μπορεί να αποτελέσει την μοναδική και βασική επιλογή. 

Ας μη ξεχνάμε, αυτό το αγωνιστικό ζήτημα είναι ίσως το κυριότερο που τελευταία χρόνια ταλανίζει την ομάδα αφού της στοίχισε πολύ η απουσία του εύκολου γκολ, ή συγκεκριμένα, η παρουσία ενός ικανού-παραγωγικού φορ.