Καμία ΕΞΕΛΙΞΗ στα διοικητικά/Στάσιμες οι διαδικασίες

Close
Καμία ΕΞΕΛΙΞΗ στα διοικητικά/Στάσιμες οι διαδικασίες

Προχωρούν οι μέρες και λύση στο διοικητικό πρόβλημα που ταλανίζει την ΑΕΛ δεν βρίσκεται.

Μετά την παραίτηση του ισχυρού άντρα των «γαλαζοκιτρίνων» Αντρέα Σοφοκλέους και την διοικητική αβεβαιότητα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΛ, οι διαδικασίες συνεχίζονται μέχρι να βρεθεί μια χρυσή τομή. 

Επειδή δεν είναι μία απλή υπόθεση και τέτοιες διαδικασίες απαιτούν χρόνο, αλλά και σωστό προγραμματισμό, οι της ΑΕΛ εξετάζουν όλες τις παραμέτρους που θα οδηγήσουν στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Ήδη οι άνθρωποι που θέλουν να εμπλακούν έχουν ελέγξει όλα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και, πλέον, ο δρόμος για να μπουν ενεργά στην ΑΕΛ είναι ορθάνοιχτος. Φτάνει να πάρουν την απόφαση...

Η έκκληση που γίνεται από πλευράς της ομάδας, είναι στον κόσμο της για ν’ αγοράσει εισιτήρια διαρκείας και να βοηθήσει οικονομικά ώστε να προχωρήσει με την υλοποίηση των στόχων της. Τα 400 που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν αντιπροσωπεύουν σε καμιά περίπτωση την ΑΕΛ και ο αριθμός προκαλεί μεγάλη απογοήτευση.

Μένει να δούμε αν υπάρχει φως στο τούνελ για την ΑΕΛ, που προσπαθεί να βρει την λύση στο διοικητικό κομμάτι. Ίσως κι εντός της επόμενης εβδομάδας να υπάρξουν νεότερα, ωστόσο, αβέβαιο είναι αν μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΛ έχει ως στόχο την επανάληψη της περσινής πορείας, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να κάνει τα… πάντα για να αντέξει μέσα στις δύσκολες συνθήκες και να παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο.

Γιώργος Χρυσοστόμου