Καρφωμένοι στο… Τσίρειο, εξάποντο στο "Αμμόχωστος"

Καρφωμένοι στο… Τσίρειο, εξάποντο στο "Αμμόχωστος"

Δυο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή μέρα στα ψηλά αλλά και στα χαμηλά.

Στις 16:00 η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και για τις δυο ομάδες. Η Νέα Σαλαμίνα με τρίποντο θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη ακόμη περισσότερο και ο Εθνικός για να παραμείνει «ζωντανός» στην προσπάθεια που κάνει για να σωθεί.

Στις 18:30 έχουμε το σούπερ ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ομόνοια στο Τσίρειο. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις και ο νικητής θα κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και σε τέτοια ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά.

Η ΑΕΛ θέλει να εκμεταλλευθεί την έδρα της που είναι φρούριο και η Ομόνοια να αποδείξει ότι η ήττα και ο αποκλεισμός στο κύπελλο δεν την έχει επηρεάσει και να πάει για ένα «διπλό» που θα της δώσει απίστευτη ώθηση για τον τίτλο.