ΚΕΡΚΕΖ/ "Πήραμε μια πανάξια νίκη/ Σαν το παλιό κρασί ο MVP Καϊρίνος"

Close
ΚΕΡΚΕΖ/ "Πήραμε μια πανάξια νίκη/ Σαν το παλιό κρασί ο MVP Καϊρίνος"

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Καρμιώτισσα, ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ ανέφερε...

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πήραμε μια πανάξια νίκη. Δείξαμε σεβασμό στην Καρμιώτισσα. Κάναμε καλή ανάλυση, ήταν μια ομάδα που ήταν πολύ καλή στα τρία παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες. 

Τα πρώτα 15 λεπτά μέχρι να σκοράρουμε ήμασταν πολύ καλοί. Μετά δεχθήκαμε ένα σοκ με το γκολ, χρειαστήκαμε κάποια λεπτά να συνέλθουμε.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι, κάναμε ευκαιρίες και στο πρώτο αλλά στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλά. Σίγουρα δεν μπορείς να είσαι 90 λεπτά καλύτερος, όποιος αντίπαλος κι αν είναι ο αντίπαλος σου. Να δώσω συγχαρητήρια στον Χρύση για την ομάδα του, είναι καλή ομάδα και θα κάνει καλά πράγματα.

Θέλω να πω κάτι και για τον Καϊρίνο, ήταν και συμπαίκτης μου. Ήταν και σήμερα νομίζω MVP. Όπως το παλιό κρασί, μεγαλώνει και είναι καλύτερος, μπράβο του".

Μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου, στον κόσμο που ήρθε αλλά και σε αυτούς που δεν ήρθε, ξέρουμε πόσο μας βοηθούν, ΣΥΦΑΕΛ και όλοι.

Για τους Έουλερ - Τόρες που έγιναν αναγκαστική αλλαγή: Ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση. Αύριο ήταν Δευτέρα θα τους δουν οι γιατροί. Έουλερ φαίνεται να είναι πιο σοβαρό από Τόρες. Αλλά γι' αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ και πολλούς παίκτες. Όποιος δεν παίζει, να μπαίνει άλλος και να βοηθάει.

Για το αν ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι της ΑΕΛ: Νομίζω ναι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το καλύτερο μας. Σήμερα αν δούμε συνολικά το παιχνίδι, ήταν κάτι που περίμενα. 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

τηβφρ