ΚΕΡΚΕΖ/ "Σκέφτηκα αρκετές φορές να αποχωρήσω/Γι' αυτό σέβομαι πάντα τον Τιμούρ"

Close
ΚΕΡΚΕΖ/ "Σκέφτηκα αρκετές φορές να αποχωρήσω/Γι' αυτό σέβομαι πάντα τον Τιμούρ"

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Ανόρθωση, ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ ανέφερε...

"Αυτός είναι ο λόγος που ο άνθρωπος αυτός (σ.σ ο Τιμούρ) έχει πάντα τον σεβασμό μου. Είναι πάντα ευθύς και λέει τα πράγματα ως έχουν. Θέλω να τον καλωσορίσω πίσω στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, διότι χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους στο ποδόσφαιρο μας. Πέρσι όταν παίζαμε στο "Αμμόχωστος" ήμασταν χωρίς a/c και δεν είπα τίποτα, αφού είμαι νέος. Ευχαριστώ τον Τιμούρ που είπε όσα ήθελα να πω.

Είναι η αρχή, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήταν 40 βαθμοί και ήταν δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, ο Τιμούρ με αιφνιδίασε. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και νομίζω πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι απ' τον βαθμό.Θα ήθελα να πω ότι αγαπώ τους ποδοσφαιριστές μου. Τους πίεζα να προσπαθήσουν να βγούμε στην Ευρώπη και να πάρουμε το κύπελλο. Αντί όμως να κάνουμε δυο βήματα μπροστά, κάναμε 100 πίσω. Αυτό το καλοκαίρι σκέφτηκα να αποχωρήσω αλλά δεν είμαι άνθρωπος που αποφεύγει τις δυσκολίες. Ξανά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ήταν στο γήπεδο και ελπίζουμε να είναι περισσότεροι στο επόμενο παιχνίδι''

Για τη μη χρησιμοποίηση του Χουράδο και αν ευσταθούν οι φήμες για αποχώρησή του είπε: ''Δεν χρησιμοποιήθηκε για λόγους τακτικής. Ο Χουράδο είναι ο πρώτος μας σκόρερ και είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα''. 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

ael-ano