Οι αποφάσεις... για τους κιτρινισμένους

Close
Οι αποφάσεις... για τους κιτρινισμένους

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακολούθως:

Νέα πλατφόρμα Parimatch - Νέα εμπειρία στοιχήματος

Ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή. 

Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Με βάση την πιο πάνω αλλαγή και μετά από επιστολές σωματείων της, η ΚΟΠ ενημερώνει:

*Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή Αραδίππου Zdenek Folprecht θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Nikita Baranov θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝ Παραλιμνίου Mickael Guillaume Kevin θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς Joao Diogo Alves Rodriques θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας Milan Savic θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Joseph Alan Garner θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο προπονητής της ΕΝ Παραλιμνίου  Carlos Also Ferrer θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Bruno Araujo Santos θα εκτίσει την ποινή του στην 2η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

Από ΚΟΠ