Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΖ, ο προπονητής της ΑΕΛ Χρίστος Χαραλάμπους ανέφερε...
"Έλεγα στους παίκτες μου ότι θα ήταν δύσκολο και στο πρώτο τέταρτο η ΑΕΖ το επιβεβαίωσε και το έκανε ακόμη δυσκολότερο. Στις τρεις φορές που πέρασε το κέντρο έβαλε δύο γκολ. Με προβλημάτισε το ότι τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν παρόμοια με αυτά που δεχόμασταν στα αρχικά φιλικά στην προετοιμασία. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στα τελευταία τρία παιχνίδια, κι αυτό είναι δική μου ευθύνη. Αν δεν μπορείς να το περάσεις στους παίκτες για να διατηρήσεις κάτι που διορθώθηκε, αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή. Γι αυτό ήμουν έντονος στα αποδυτήρια παρά το ότι κερδίσαμε.
Από την άλλη, δεν αποσυντονιστήκαμε. Βάλαμε την μπάλα κάτω, κερδίσαμε σε ένα τετ α τετ την κόκκινη της ΑΕΖ. Έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά και πάλι είχαμε υπομονή, δεν κάναμε βεβιασμένες επιθέσεις, πετύχαμε πετύχαμε απίστευτα γκολ, το παιχνίδι θα μπορούσε να γυρίσει πιο νωρίς. Το γυρίσαμε και παρά την ψυχρολουσία με το πέναλτι είχαμε και πάλι την υπομονή και το καθαρό μυαλό και δίκαια φτάσαμε στη νίκη".
Για τα λάθη στην αμυντική γραμμή: "Ήταν 15 λεπτά στο ξεκίνημα. Ξέρουμε ακριβώς που ήταν το πρόβλημα και θα προσπαθήσουμε να μην επαναληφθεί. Στο β' μέρος πέραν μιας φάσης δεν θυμάμαι να απειληθήκαμε".
Για το αν θα πάρει η ΑΕΛ αριστερό μπακ: "Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, αν προκύψει κάτι θα το εξετάσουμε. Είμαι ικανοποιημένος με το ρόστερ".
Για το ότι οι τρεις από τις αλλαγές του σκόραραν: "Κάποιες φορές κάνεις αλλαγές χωρίς αποτέλεσμα. Συμβαίνει. Ίσως ήταν και τύχη".
Για το κλίμα στην ομάδα: "Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό. Έχουμε καλή ομάδα, καλό ρόστερ και όποιος μας υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα".