Αν λύσει το πρόβλημα, τότε θα ακολουθήσουν και τα αποτελέσματα

Αν λύσει το πρόβλημα, τότε θα ακολουθήσουν και τα αποτελέσματα

Η ΑΕΛ βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με το πρόβλημα της επίθεσης, καθώς η ομάδα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μέσα στο 2025. 

Με τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς γκολ, το άγχος μεγαλώνει για τον προπονητή και τους παίκτες. Παρά την καλή παρουσία σε άλλους τομείς του παιχνιδιού, η επιθετική αφλογιστία είναι πλέον ο μεγάλος πονοκέφαλος. 

Η προσθήκη του Ζε Τούρμπο (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), που αναμένεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή, αλλά και η επιστροφή του Τρισκόφσκι, φαίνεται να είναι τα όπλα της ΑΕΛ για να ξεπεράσει αυτήν την κρίση. 

Ο Σκοπιανός επιθετικός, που είναι σημαντικός για την ομάδα, υπολογίζεται πλέον πλήρως και αναμένεται να προσφέρει λύσεις στην επίθεση. 

Επιπλέον, η παρουσία του Μακρή, που παραμένει πάντα μια σταθερή αξία, συνεχίζει να δίνει ελπίδες για αναζωογόνηση της επιθετικής λειτουργίας. Αν η ΑΕΛ καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, τα αποτελέσματα θα ακολουθήσουν. 

Ωστόσο, το ζητούμενο είναι η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της.

Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με καλεσμένο τον Σάκη Κύπρου:

kerkida.net team