(ΝΕΟ) Προχωρημένες επαφές με Μηνά Αντωνίου

(ΝΕΟ) Προχωρημένες επαφές με Μηνά Αντωνίου

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net η Ομόνοια Αραδίππου βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μηνά Αντωνίου.

Ο Μαρίνος Σατσιάς έχει ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν και μία από τις πρώτες του εισηγήσεις αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, με τον έμπειρο Κύπριο μπακ να αποτελεί την βασική του επιλογή.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες του νησιού, όπως ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Ανόρθωση, ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Καρμιώτισσας, μετρώντας 26 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ.

Με περισσότερες από 200 συμμετοχές στην Α’ Κατηγορία και 23 εμφανίσεις με το εθνόσημο, ο Μηνάς Αντωνίου προσφέρει εμπειρία και ποιότητα, στοιχεία που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του ο Σατσιάς.

Enter

Φώτης Μιλτιάδους