"Ο Κέρκεζ έβαλε το στίγμα του στην ΑΕΛ/ Ο Τσόρνιγκερ έχει μια άλλη νοοτροπία"

Close
"Ο Κέρκεζ έβαλε το στίγμα του στην ΑΕΛ/ Ο Τσόρνιγκερ έχει μια άλλη νοοτροπία"

Ο Γιάννης Χατζηβασίλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή  SUPER MONDAY.

Εσύ θα το χάσεις; Πάρε €10 Δωρεάν Μπόνους στην Parimatch!

O Κύπριος άσος της Καρμιώτισσας σχολίασε το Λεμεσιανό ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων, στην Digital TV...

Για την επιλογή να αγωνιστεί στην Καρμιώτισσα:

-"Ζύγισα τα δεδομένα. Εγώ ήθελα να είμαι σε μια ομάδα υγιή ομάδα, που με εμπιστεύονται, με καλό συμβόλαιο, με στόχο. Μπορούμε στην Καρμιώτισσα για την άνοδο. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος".

Για το ντέρμπι ΑΕΛ - Απόλλων:

"Πάντα ένα τοπικό, λεμεσιανό ντέρμπι είναι ενδιαφέρον. Είχε πάθος, ένταση. Ο Κέρκεζ έβαλε το στίγμα του στην ΑΕΛ. Είναι μια δική του ομάδα. Και με 10 παίκτες προσπάθησε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Ο Απόλλωνας ξεκίνησε με την αποτυχία στην Ευρώπη. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο προπονητής παίρνει τα παιχνίδια. Αυτό έχει σημασία"

-"Και εγώ όταν είδα τον Απόλλωνα στην Ευρώπη δεν είχα την καλύτερη εικόνα. Αλλά με πίστωση χρόνου στον προπονητή τους βγαίνει".

-"Η ΑΕΛ είχε για πολλή ώρα να αγωνιστεί με 10 παίκτες. Άλλαξε το πλάνο της , αλλά μέχρι τέλους πάλεψε το παιχνίδι. Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με πολύ πάθος.

"Όταν σε ένα παιχνίδι υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις πάντα θα υπάρχουν οι αδικημένοι. Δεν μπορώ να πάρω θέση. Δικαιούνται να λένε ότι λένε στην ΑΕΛ και ο Απόλλωνας να έχει την στάση που έχει".

-"Πολύ σπάνια να ακούσεις ειδικά στην Κύπρο προπονητής να λέει για τα λάθη του. Ο Γερμανός Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έχει μια άλλη νοοτροπία που φαίνεται και από τις δηλώσεις του. Δεν φοβήθηκε να πει ότι ίσως έκανε κάποια λάθη".

-"Μου αρέσει ο Γιάνγκα από τον Απόλλωνα. Θυμίζει το στυλ του Γκιέ. Και τον άλλο που ξεχωρίζω είναι ο Ίλιεφ".

-Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη. Ο καθένας ξέρει τον ρόλο του στο γήπεδο. Μου αρέσει πολύ ο Τσέποβιτς".

-"Μέχρι τέλους μας κράτησε σε αγωνία. Υπήρχαν φάσεις, ρυθμός. Η ΑΕΛ αν συνεχίσει όπως πάει θα βλέπει με αισιοδοξία στο πρωτάθλημα".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

235235326236