Ο παίκτης που "κέρδισε" τον Παντελίδη!

Ο παίκτης που "κέρδισε" τον Παντελίδη!

Μπήκε στην παράταση και το πρόσημο του ήταν πέρα για πέρα θετικό!

Ο λόγος για τον Χριστόφορο Φραντζή που κάλυψε το αριστερό άκρο στα χαφ και δικαίωσε στο απόλυτο τον προπονητή του.

Το τεχνικό επιτελείο έριξε στην "μάχη" τον 20χρονο δεξιοπόδαρο μπακ, σ' ενα χρονικό διάστημα όπου η ΑΕΛ δικαιούταν μια τελευταία κίνηση. Μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιήσει τον Ρομάριο Μπαλντέ αλλά ο Σάββας Παντελίδης εμπιστεύτηκε τον Φραντζή και αυτός έκανε σπουδαία δουλειά στον αγωνιστικό χώρο.

Έτρεξε, μάρκαρε, έκλεισε χώρους ενώ στα τελευταία διαστήματα, κράτησε μπάλα και έδωσε ανάσες στους συμπαίκτες του. Εκεί που η μπάλα "έκαιγε" ο Χριστόφορος έδειξε άνετος και έκανε την πρώτη του μεγάλη εμφάνιση με τα "γαλαζοκίτρινα".

Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του ούτε στον αγώνα με την ΑΕΚ, ούτε το μισάωρο στον αγώνα της χρονιάς. Ο μικρός "Λέοντας" δουλεύει σκληρά και επιβραβεύεται. Να σημειώσουμε πως ο "Φρα" έχει συμβόλαιο γι' ακόμη 2 χρόνια με την ΑΕΛ.

δασδασδασδδδσδασ