Αρκετά συναισθήματα έβγαλε το προχθεσινό παιχνίδι στους φίλους της ΑΕΛ οι οποίοι είδαν αρκετές αδυναμίες και αγωνιστική ασυνέπεια από την ομάδα που στο τέλος «πανηγύρισε» το ισόπαλο αποτέλεσμα, το οποίο βάση δεδομένων της αναμέτρησης κρίνεται με θετικό πρόσημο.
Η ανησυχία για την ανετοιμότητα της ομάδας ήταν έκδηλη από τον κόσμο κυρίως όταν η ΑΕΛ παρουσίασε μεγάλα αμυντικά κενά που ενίοτε μεγιστοποιήθηκαν όταν ο Εθνικός έβρισκε συνεχώς χώρους απειλής της εστίας του Κυριάκου.
Ο προπονητής φαίνεται πως ακόμη πειραματίζεται κι επίσης επιμένει να περάσει τον σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα, κάτι που πρακτικά δείχνει να μην φέρνει επιθυμητά αποτελέσματα.
Όλα αυτά έφεραν νεύρα και πρόσθετη πίεση που πέρασαν από τον κόσμο στην ομάδα. Η ΑΕΛ είναι μια νέα ομάδα και γίνεται προσπάθεια από τη διοίκηση να δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα, όμως το ψυχολογικό κομμάτι της αλληλεπίδρασης ομάδας-κόσμου είναι αυτό που θα φέρει περισσότερη ηρεμία.
Στα θετικά της αναμέτρησης κόντρα στον Εθνικό ήταν η αντίδραση που έβγαλε η ΑΕΛ στο β’ ημίχρονο καταφέρνοντας να κάνει το 0-2…2-2, σε ματς που είχε ένταση, ενίοτε άναρχο ρυθμό, όμως με τη Λεμεσιανή ομάδα να κρατά στο φινάλε την έδρα της αλώβητη!
Το μόνο σίγουρο είναι πως στην ΑΕΛ ο παλμογράφος δουλεύει συνεχώς και τα αποτελέσματα της τελευταίας εμφάνισης μπορούν να φέρουν αρκετά σε σχέση με το ψυχολογικό κομμάτι και την υγεία της ομάδας στα αποδυτήρια… αλλά και έξω από αυτά.
Δείτε το Super Monday (#3 - 2025/2026) με καλεσμένο τον Χρίστο Σιέλη: