Ο πρώην πρωταθλητής με την ΑΕΛ δηλώνει Κρητικός: "Το αίμα μου είναι Κρητικό"

Ο πρώην πρωταθλητής με την ΑΕΛ δηλώνει Κρητικός: "Το αίμα μου είναι Κρητικό"

Ο Πάτρικ Βουό, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή το 2011-2012, παραχώρησε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής στον Athletic Radio και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή.

σσσσ

Αποκάλυψε ότι σκέφτεται να μείνει μόνιμα στην Κρήτη λέγοντας πως “είμαι Κρητικός, το αίμα μου είναι Κρητικό, παντού λέω πως είμαι από την Κρήτη και το Ηράκλειο”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάτρικ Βουό

Για την μακρόχρονη παρουσία του στην  Κρήτη: “Είμαι Κρητικός, το αίμα μου είναι Κρητικό. Αυτό νιώθω και το λέω. Είμαι από την Κρήτη και το Ηράκλειο. Στο αίμα μου κυλάει Κρητικό αίμα. Έτσι αισθάνομαι και το πιστεύω. Δεν ξέρω αν θα ζήσω στην Κρήτη μετά που θα σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να σταματήσω την καριέρα μου στην Κρήτη, πρώτα θα αποφασίσω πότε θα αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Κάποιες φορές οι αντίπαλοι όταν πάμε να δώσουμε παιχνίδια, μου λένε “έλα ρε Πάτρικ, πάλι στην Κρήτη” και τους απαντώ “μόνο ΟΦΗ”.

Για το δέσιμο του με τον ΟΦΗ: Είναι δύσκολο να εξηγήσω με λίγα λόγια το τι σημαίνει ο ΟΦΗ για μένα και βρίσκεται στην καριέρα μου, είναι κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό για μένα. Είμαι ΟΦΗ, μόνο ΟΦΗ!. Μόνο ΟΦΗ, ακόμα και αν ο ΟΦΗ πάει να παίξει στον Άγιο Νικόλαο θα πάω εκεί να παίξω. Αγαπώ την ομάδα και τον κόσμο της, έπαιξα εκεί και δεν μπορώ να το εξηγήσω με λίγα λόγια και πως συνέβη. Αυτό που νιώθω για τον ΟΦΗ είναι αγνή αγάπη, δεν ξέρω πως προέκυψε αλλά αγαπάω τον ΟΦΗ, αγαπάω την ομάδα και τους φιλάθλους της”.

Για το τι θυμάται από τον ΟΦΗ: Θυμάμαι όλα όσα έζησα στον ΟΦΗ. Από το πρώτο μου γκολ σε ένα φιλικό με τα Χανιά μέχρι και το τελευταίο με τον Παναιτωλικό. Θυμάμαι κάθε στιγμή που έζησα με την ομάδα. Δεν ξέρω αν μπορώ να νιώθω άτυχος ή τυχερός που δεν παίζω στον τωρινό ΟΦΗ ή να ερχόμουν σε μικρότερη ηλικία ή σε μια ομάδα χωρίς προβλήματα γιατί αυτό είναι κάτι που το ξέρει μόνο ο Θεός”.

Για την τελευταία του παρουσία σε αποστολή του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά: “Όταν πήγε να εκτελέσει το φάουλ ο Ναμπί, ήμουν ο μόνος που γύρισα στον πάγκο και είπα ότι θα το βάλει. Το πίστευα και το έλεγα σε όλους στον πάγκο και όταν ο Ναμπί έβαλε το γκολ γύρισα και το είπα σε όλους στον πάγκο

φγδφγδφγδφ