"Οι ΑΕΛίστες μου που είναι;/Έχω πολύ παράπονο από τους οργανωμένους"

Close
"Οι ΑΕΛίστες μου που είναι;/Έχω πολύ παράπονο από τους οργανωμένους"

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Δημήτρης Σολομωνίδης, ήταν καλεσμένος στον Sports 1 το μεσημέρι και εξέφρασε την πλήρη του αντίθεση με την αποχή του κόσμου της ΑΕΛ και κυρίως των οργανωμένων, λόγω της Κάρτας Φιλάθλου...

"Τα συγχαρητήριά μου στον προπονητή. Με συνθήκες όχι εύκολες, κατάφερε να χτίσει μια ομάδα που μπορεί να πετύχει οποιοδήποτε αποτέλεσμα".

"Θα πω κάτι που θα δυσαρεστήσει ορισμένους αλλά έχει καιρό που το σκέφτομαι... Έχω πολύ παράπονο από τους οργανωμένους της ΑΕΛ, με αυτό το θέμα της Κάρτας Φιλάθλου. Το λάθος με την Κάρτα είναι πως όταν εισήχθη, δεν πάρθηκαν τα ανάλογα μέτρα. Η αντίδραση των οργανωμένων δεν με ικανοποιεί. Άλλα σωματεία ξεπέρασαν αυτό το πρόβλημα.

Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί μπορώ να πω και λόγια που δεν είναι σωστά αλλά το λέω ότι με ενοχλεί αφάνταστα. Που είναι οι οπαδοί; Σήμερα πηγαίνω και βλέπω ένα γκρουπ 15-20 άτομα να προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Γιατί η αντίδραση στην Κάρτα να υπερνικά την αγάπη για την ΑΕΛ;

Οι ΑΕΛίστες μου που είναι; Που είναι; Πουθενά! Με ενοχλεί αφάνταστα αυτή η στάση και παίρνω την ευκαιρία που μου τηλεφωνήσατε να το πω. Η δύναμη του ΑΕΛίστα φάνηκε στον τελικό κυπέλλου".

"Κριτική του Ανδρέα Σοφοκλέους δεν θα κάνω ποτέ μου στα ΜΜΕ. Έχει και αυτός το χέρι του για να πηγαίνει η ΑΕΛ καλά όπως πάει. Η θέση μου εμένα είναι πάντα να στηρίζω τον εκάστοτε πρόεδρο της ΑΕΛ. Μπορεί να διαφωνώ μαζί του για ορισμένα πράγματα... Θα μπορούσε να διευρύνει διοικητικά το σωματείο χωρίς να τους ζητά να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Το είπα και του ίδιου. Με το να λέει ελάτε ή σταματώ, δεν έρχεται κανένας. Τότε που ήμουν εγώ είχαμε ένα συμβούλιο με 27 μέλη. Ξεκινήσαμε με 16 και επειδή υπήρχε ενδιαφέρον φτάσαμε στους 27. Αργότερα είχαμε κάνει το 75μελές συμβούλιο! Άρα δημιουργείς την διοικητική μαγιά... Ο Ανδρέας Σοφοκλέους δεν έχει διοικητική μαγιά. Έχει 1-2 άτομα. Δεν μπορείς να διοικείς ένα σωματείο 10-15 χιλιάδων οπαδών έτσι. Δεν γίνεται... Με το να λες ελάτε κοντά, δεν έρχεται κανένας".