Οι μόνοι που δεν άλλαξαν και ο Σωφρόνης...

Close
Οι μόνοι που δεν άλλαξαν και ο Σωφρόνης...

Ακόμα μία ποδοσφαιρική χρονιά στην Κύπρο, χαρακτηρίζεται από τις πολλές αλλαγές προπονητών.

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

Συγκεκριμένα 7 ομάδες άλλαξαν προπονητές από την αρχή της σεζόν. Τελευταίοι που αποχώρησαν από τον πάγκο, οι Έντουαρντ Ερανοσιάν της Δόξας, με τον Κώστα Σακκά να τον αντικαθιστά και ο Ηλίας Χαραλάμπους που αντικαταστάθηκε από τον Νταβίδ Κανέδα.

Από τις 12 ομάδες του φετινού πρωταθλήματος οι 5 έμειναν σταθερές στην επιλογή τους για τον πάγκο της ομάδας από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα.

Ομόνοια και Ανόρθωση διανύουν εξαιρετική χρονιά διεκδικώντας το πρωτάθλημα με Χένινγκ Μπεργκ και Τιμούρ Κετσπάγια αντίστοιχα φέρνοντας τον κόσμο τους πίσω στα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός με τον Πάμπο Χριστοδούλου πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με μια ομάδα που έκτισε από την αρχή και βρίσκεται στην 9η θέση με 24 βαθμούς.

Η Νέα Σαλαμίνα συνεχίζει όπως και τα τελευταία 2,5 χρόνια με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ενώ η ΑΕΛ από το 2018 συνεχίζει με τον Ντούσαν Κέρκεζ και παρά τις δυσκολίες οι δύο τεχνικοί έχουν περάσει τη δική τους φιλοσοφία στις ομάδες τους και έχουν μια σταθερή πορεία. Ο Απόλλωνας από την άλλη ξεκίνησε τη σεζόν με τον Σωφρόνη Αυγουστή και μετά το… διάλειμμα ενός μηνός με Βουκομάνοβιτς συνεχίζει με τον Κύπριο τεχνικό.

Κοινό σημείο είναι πως όλοι οι προπονητές που παρέμειναν είναι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές είτε των ομάδων τους είτε του Κυπριακού πρωταθλήματος με εξαίρεση φυσικά τον Νορβηγό τεχνικό της Ομόνοιας.

 
Αντρέας Ροκόπος