Οι πληγές…στις αρχές των δύο ημιχρόνων

Οι πληγές…στις αρχές των δύο ημιχρόνων

Στην ΑΕΛ κρατούν μικρό καλάθι και δεν απογοητεύονται από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα που ήρθε στη Λάρνακα από μια κατά πολύ πιο έτοιμη και δεμένη ομάδα.

Η ετοιμότητα της ΑΕΚ ήταν εμφανής γεγονός που παραδέχθηκε ο Πάολο Τραμετσάνι μετά το πέρας του χθεσινού αγώνα. Η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πολύ γρήγορο τέμπο που έδωσαν οι γηπεδούχοι στον αγώνα, παράλληλα πληγώθηκαν σε μεγάλο βαθμό από την αλλαγή πλάνων στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων. 

Τόσο ο γρήγορος μυϊκός τραυματισμός που έθεσε νοκ άουτ τον Ανδρέα Μακρή, όσο και η αποβολή του Σινγκ στην αφετηρία του β’ ημιχρόνου δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του Τραμετζάνι που έχασε δύο βασικά γρανάζια ενέργειας στην εξίσωση του χθεσινού ματς. 

Ο στόχος δεν διαφοροποιείται σε καμία περίπτωση και είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα. Στην ΑΕΛ γνωρίζουν πως για να χτυπήσουν ομάδες από το πρώτο γκρουπ (όπως είναι τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ) θα πρέπει οι ίδιοι να είναι έτοιμοι και δυνατοί, γι’ αυτό και απαιτείται περισσότερη δουλειά απ’ όλους κάτι που επισήμανε ξανά ο Ιταλός προπονητής.

ΔΕΙΤΕ την εκπομπή #2 Super Monday

Άρης Κυριάκου