Ο Πάμπος Χριστοδούλου μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας για τις επαφές που είχε με την ΑΕΛ, για να διαδεχθεί τον Μαρίνο Σατσιά στην άκρη του πάγκου, αλλά δεν προέκυψε συμφωνία. Σύμφωνα με τον έμπειρο κόουτς, ο λόγος που δεν είχε αίσιο τέλος η διαπραγμάτευση ήταν η χρονική διάρκεια του συμβολαίου.
"Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΛ για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου και ειδικότερα τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.
Aπό κει και πέρα, δεν προέκυψε συμφωνία γιατί η όλη προσέγγιση που έγινε από την αρχή είχε κάποια… κενά. Ο λόγος που δεν έχει κλείσει το DEAL είναι η διάρκεια του συμβολαίου. Από την αρχή ξεκαθαρίσα ότι ήθελα 18 μήνες κλειστό συμβόλαιο και όχι μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Είχα ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της ΑΕΛ πως ήθελα να... χτίσω μία ομάδα που θα την απολαμβάνει ο κόσμος της ομάδας τη νέα σεζόν. Να έχει παρόν και μέλλον. Και φυσικά να προσπαθήσει την τρέχουσα σεζόν να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή της στην κατηγορία και να διεκδικήσει το κύπελλο.
Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να σταθεί μαζικά ο κόσμος δίπλα στην ομάδα, τώρα που τον έχει περισσότερη ανάγκη στα δύσκολα.
Εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να υπάρξουν πιο ευνοϊκές συνθήκες για να επιστρέψω στην ΑΕΛ.
Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ και μακάρι να επιστρέψει σύντομα σε πρωταγωνιστικό ρόλο, γιατί αυτό αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ".
Διαβάστε επίσης: Προπονητής/ Ο επενδυτής και το... "stop" στο 18μηνο συμβόλαιο
