Παράπονo από Σάββα στο S.M/"Μετά τον Απόλλωνα ασχοληθήκαμε με… αυτά/ Στην Ομόνοια ασχολήθηκε κανείς;"

Close
Παράπονo από Σάββα στο S.M/"Μετά τον Απόλλωνα ασχοληθήκαμε με… αυτά/ Στην Ομόνοια ασχολήθηκε κανείς;"

Ο Σάββας Παντελίδης ήταν καλεσμένος ψες στην εκπομπή Super Monday. Ανάμεσα σε άλλα, ο προπονητής της ΑΕΛ, εστίασε στο γεγονός ότι στην ομάδα του ασχολήθηκαν όλοι αρκετά με θέματα προγραμματισμού πριν από τους ημιτελικούς αγώνες με την Ομόνοια, κάτι που όπως πιστεύει επηρέασε αρνητικά τους "γαλαζοκίτρινους"

Και είπε:

"Η φετινή πορεία της ΑΕΛ είχε ένα κομβικό σημείο. Από το σημείο που κερδίσαμε τον Απόλλωνα βλέπεις μία διαφορετική ομάδα από το επόμενο ματς. Σαν κάποιος να γύρισε ένα κουμπί, οκ πετύχαμε τον στόχο μας".

Είναι θέμα νοοτροπίας; "Υπάρχουν πολλά που μπορούν να συμβούν… Μία ομάδα είναι ένας… ζωντανός οργανισμός. Πρέπει να υπάρχει καθημερινά το κίνητρο. Θα σας δώσω ένα μικρό παράδειγμα. Κι εγώ είμαι συνένοχος σε αυτό. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Μετά το ματς με τον Απόλλωνα ασχοληθήκαμε αρκετά με ανανεώσεις, μεταγραφές και σχεδιασμό. Και ρωτάω εγώ, στην Ομόνοια λήγουν 8 συμβόλαια έχει ασχοληθεί κανείς; Κρινόμαστε μέχρι το τέλος. Είναι κάτι που έλεγα συνέχεια. Γιατί να… αδειάσουμε τις μπαταρίες;  Είναι εξαιρετική η διαχείριση της Ομόνοιας. Θα πάνε στον τελικό και κανείς δεν ξέρει από αυτούς τους 8 αν θα μείνει. Όποιος θέλει να μείνει, πρέπει να δώσει τα πάντα”

enter " "

ΕΔΩ η εκπομπή SUPER MONDAY στη Digital TV

 

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

ΑΠΟΕΛ